En Sıcak Konular

TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM

23 Kasım 2008 22:04 tsi
TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM Turkcell Süper Lig'in 12. haftası Beşiktaş, Eskişehirspor maçıyla tamamlanırken, Trabzonspor, Sivasspor ile golsüz berabere kalmasına karşın liderliğini sürdürdü.

ANKARA - Turkcell Süper Lig'in 12. haftası Beşiktaş, Eskişehirspor maçıyla tamamlanırken, Trabzonspor, Sivasspor ile golsüz berabere kalmasına karşın liderliğini sürdürdü.
     Beşiktaş'ın 2 puan önünde 27 puanla liderliğini sürdüren Trabzonspor, Sivasspor karşısında bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamazken, zaman zaman kalesinde gördüğü gol tehlikelerini de atlattı ve karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı.
     Beşiktaş ise konuk ettiği Eskişehirspor karşısında baskılı bir oyun sergiledi. Gelecek hafta Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçını da düşünen siyah-beyazlılar, 2-0'lık üstünlüğü yakalayınca oyunu rölantiye aldı. Karşılaşmadan 3 puanla ayrılan Beşiktaş, hem lider Trabzonspor ile puan farkını 2'ye indirdi, hem de haftaya yapacağı Fenerbahçe derbisi için moral buldu.
     Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un berabere kaldığı 12. haftada, Beşiktaş, Eskişehirspor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetle 2. sıradaki yerini korudu.
     Dün yapılan maçlarda, Ankara deplasmanına gelen Galatasaray, Ankaraspor karşısında aradığı galibiyeti bulamayarak, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı ve puanını 21'e çıkararak 5. sırada yer aldı.
     Başkent deplasmanına gelen diğer zirve adayı Fenerbahçe de Ankaragücü karşısında umduğunu bulamazken, maçta yine gol olmadı ve Fenerbahçe, puanını 20'ye çıkararak 6. sırada yer buldu.
     Sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışından kopmamak için gelecek hafta Beşiktaş ile yapacakları derbi maçından mutlak 3 puanla ayrılmak zorunda.
     Ligde 10 golün atıldığı bu haftada 5 maç golsüz eşitlikle tamamlanırken, Denizlispor'un Bursaspor'u 4-3 yendiği karşılaşma, 7 golle haftanın en gollü maçı oldu.
     Sivassporlu Mehmet Yıldız'ın 9 golle ilk sırada bulunduğu gol krallığı yarışında 12. haftayı suskun geçiren gol ayakları Ankarasporlu Mehmet Çakır 7 golle ikinci, Eskişehirspor'a attığı golle gol sayısını 6'ya çıkaran Beşiktaşlı Nobre üçüncü, Galatasaraylı Lincoln yine 6 golle dördüncü sırada bulunuyorlar.


Bu haber 417 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,200 µs