En Sıcak Konular

GALATASARAY KAFİLESİ ANKARA'YA GİTTİ

21 Kasım 2008 15:21 tsi
GALATASARAY KAFİLESİ ANKARA'YA GİTTİ Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de yarın Ankaraspor ile yapacağı karşılaşma için başkente gitti.

İSTANBUL - Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de yarın Ankaraspor ile yapacağı karşılaşma için başkente gitti.
     Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, Ankaraspor maçı ile başlayarak, deplasmanlardaki kötü gidişe son vermek istediklerini söyledi.
     Kadrolarında eksik futbolcular bulunduğunu ifade eden Üstünel, bunu hiçbir zaman bahane etmediklerini, geniş bir kadro kurduklarını belirterek, ''Sahaya çıkan 11 futbolcu Galatasaray formasını layıkıyla temsil eder. 3 puan ile döneceğiz'' dedi.
     Üstünel, bir gazetecinin, ''Hazırlık milli maçlarının oyuncular üzerindeki etkilerini nasıl değerlendiriyorsunuz'' sorusu üzerine, ''Özellikle genç milli takımlarda yaşanan bu rahatsızlık bizi son derece üzüyor. Burada yarışmacılıktan ziyade daha fazla geliştirmeye dayalı bir sistemin uygulanması gerekiyor. Bir hafta içinde 3 milli maç oynatmak metabolizmaları çok yoruyor ve sakatlıklar doğuyor. Nitekim son sakatlığımızı Murat Akça ile verdik. Bizi son derece üzüyor. Bunun için gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz'' diye konuştu.
     Arda'nın sağlık durumu ve maçta yer alıp almayacağına ilişkin soru üzerine de Üstünel, Arda'nın son iki gündür düz koşular yaparak antrenmanlara katıldığını, kendisinin yarınki karşılaşmada oynamak istediğini, kararı teknik kadronun vereceğini söyledi.
     Üstünel, Ankaraspor maçının ertelenmesi tartışmaları konusundaki bir soru üzerine de ''Çok sayıda oyuncumuzun milli takımda olması ve Türkiye'ye geç dönüyor olması nedeniyle maçın ileri bir tarihe alınması talebinde bulunduk. Fakat federasyon bunu gündeme almadı. Bunların fazla kurcalanmaması gerekiyor aslında ama bizim her zaman yaptığımız bir talep değil bu. Özellikle bir gün sonra oynamak istedik ama maalesef es geçildi'' dedi.
     Maçın ertelenmemesi ve hakem atamaları konusundaki bir başka soru üzerine ise Haldun Üstünel, ''Ortalıkta dolaşan ve fısıltıdan öteye geçen bu haberlerin kaynaklarının kesinlikle açıklanması gerekiyor. Bu sızıntıların nereden, hangi kurumdan geldiği kesinlikle açıklanmalı. Eğer şeffaflık ise gündeme getirilen, eğer şeffaf bir federasyon kurulmuşsa, şeffaf bir düzen varsa, bu sızıntının nereden kaynaklandığının açıklanması gerekiyor. Enteresan görüşmeler ortada. Şeffaf bir lig istiyorsak bu kaynakların bir an önce açıklanması gerekiyor''dedi.
     Uzun bir sakatlığın ardından takımdaki yerini alan Barış Özbek de yaptığı açıklamada, ''Tabii ki çok mutluyum. Takımı, arkadaşlarımı, futbolu çok özledim. Hocamız görev verirse elimden geleni yapacağım'' dedi.
     Galatasaray'da, sarı kart cezalısı olan Baros ile sakatlıkları bulunan Mehmet Topal ile Lincoln, Ankaraspor maçı kadrosuna alınmayarak İstanbul'da bırakılırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında rahatsızlanarak herkesi korkutan Arda, Portekiz Milli Takımı kampından dün akşam dönen Meira ve sakatlığı düzelen Barış, kadroda yer aldı.
     Ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 4-1 yenildikten sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını 2-0 kazanarak moral bulan sarı-kırmızılı takım, Ankaraspor deplasmanından da 3 puanla dönüp, hem taraftarını mutlu etmek, hem de sıralamada rakibinin üzerine çıkmak istiyor.
     Galatasaray'da Linderoth, Hasan, Serkan Çalık, Uğur, Emre Güngör, Murat Akça ve Alparslan'ın da sakatlıkları devam ediyor.
     Yenikent ASAŞ Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Ankaraspor-Galatasaray maçını hakem Bülent Yıldırım yönetecek.


Bu haber 429 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,796 µs