En Sıcak Konular

ÇAKMAKÇI:ARDA TURAN'IN KALP HASTALIĞI YOK

17 Kasım 2008 13:59 tsi
ÇAKMAKÇI:ARDA TURAN'IN KALP HASTALIĞI YOK İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, taburcu edildi.

İSTANBUL - Galatasaray'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı maçta kalbinden rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan genç futbolcu Arda Turan'ın herhangi bir kalp hastalığının söz konusu olmadığı açıklandı.
     Arda'nın kaldırıldığı Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nin başhekimi Dr. Engin Çakmaçı, yazılı açıklamadasında şu görüşlere yer verdi:
     "Dün akşam oynanan Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının son dakikalarında rahatsızlanan Arda Turan, hastanemize getirilmiştir. Acile getirilen Arda Turan kardiyoloji ekibi tarafından devralınmıştır. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Nazan Kanal'ın muayene ve ileri tetkikleri sonucu, Arda Turan'ın hayati risk taşımayan bir çarpıntı atağı geçirdiği ve atağın kendiliğinden düzeldiği tespit edilmiştir. Arda'nın herhangi bir kalp hastalığı söz konusu değildir. Bu tür çarpıntı ataklarının yoğun stres, uykusuzluk ve aşırı yorgunluk nedeniyle tetiklenebileceği de bilinen bir gerçektir. Arda bu sabah sağlıklı olarak taburcu edilmiştir. Bu vesileyle Acıbadem Sağlık Grubu olarak, Arda Turan'a tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."

ARDA TABURCU EDİLDİ

     İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, taburcu edildi.
     Geceyi Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde geçiren genç futbolcu, hastane çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sağlık durumunun iyi olduğunu ve şu an herhangi bir sorunun olmadığını söyledi.
     Arda Turan, hastanede bütün tahlil ve tetkiklerinin yapıldığını belirterek, "Stres ve yorgunluğa dayalı bir durum var, ondan kaynaklanmış. Türkiye'de futbol oynayıp, stresli olmamak imkansız. Ama problem değil, kendimi gayet iyi hissediyorum. Şimdi bir iki gün dinleneceğim. Milli takım kampına gidemeyeceğim." diye konuştu.
     Uyku sorunu yaşadığına işaret eden Arda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da çok koştuğu için rahatsızlık yaşadığını dile getirerek, "Üst üste atılan deparlardan kaynaklandı. Ama normal, uykusuz bir vücut. Her şeyden önce benim psikolojik sıkıntı yaşadığım bir dönem." dedi.
     Arda, yaşadığı rahatsızlığının özel nedenlerden kaynaklanmadığını anlatırken, "Yazılanlar mı seni rahatsız etti?" sorusuna şu karşılığı verdi:
     "Yazılanlara üzülmüyorum. Ama yazılanlar sokaktaki insanları etkiliyor. Hayatım boyunca alkol kullanmadım, 'Her türlü alkolü kullandı' diye yazıyorlar. Şu yaşıma kadar ağzıma alkol sürmedim. Bana alkol verdiğini iddia eden bir mekan sahibi varsa, ben yarın futbolu bırakacağım. Sigara da kullanmadım. Biz bunlara dikkat ediyorsak, insanlar da bazı şeylere dikkat etmeli."



Bu haber 468 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,036 µs