En Sıcak Konular

GALATASARAY CAFE CROWN EVİNDE EFES PİLSEN'E YENİLDİ

15 Kasım 2008 21:10 tsi
GALATASARAY CAFE CROWN EVİNDE EFES PİLSEN'E YENİLDİ Beko Basketbol Ligi'nde yapılan karşılaşmada Efes Pilsen, Galatasaray Cafe Crown'u 91-84 yendi.

İSTANBUL - Beko Basketbol Ligi'nde yapılan karşılaşmada Efes Pilsen, Galatasaray Cafe Crown'u 91-84 yendi.
     Karşılaşmaya oldukça iyi başlayan Galatasaray Cafe Crown, dış atışlarda Cüneyt ve Graves, pota altında da Hüseyin ve Gurovic ikilisiyle bulduğu sayılarla 3. dakika sona ererken 13-2 öne geçti. Efes Pilsen hızlı hücumlarla etkili olarak 12-2'lik seri yakaladı ve 8. dakikaya girildiğinde farkı 1 sayıya (15-14) indirdi. İstekli oyununu sürdüren lacivert-beyazlı takım, periyotta son dakikaya girildiğinde Kaya'nın 3 sayılık basketiyle skoru (21-21) eşitledi. Ancak Galatasaray Cafe Crown, son saniyede Cüneyt'in 3 sayılık basketiyle 1. periyodu 26-21 önde kapadı.
     İkinci periyoda daha etkili başlayan Efes Pilsen, bulduğu 7-0'lık seriyle 13. dakikada 28-26'lık skorla öne geçti. İki takımın da iyi savunma yaparak sürdürdüğü oyunda Galatasaray Cafe Crown Gurovic, Efes Pilsen de Shumpert ile skor üretirken, 19. dakikaya 40-40 berabere girildi. Galatasaray Cafe Crown, devreyi 45-43 önde tamamladı.
     Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takım da çok top kaybı yaparak başlarken, Efes Pilsen dış atışlarda etkili olmaya çalıştı ve 25. dakikada Smith'in 3 sayılık basketiyle 51-49 öne geçti. Galatasaray Cafe Crown yaptığı hücumlardan eli boş dönerken, Efes Pilsen dış atışlarda etkili olmaya devam ederek, Shumpert'in üst üste 3 sayılık basketleriyle 29. dakikada farkı 11 sayıya (64-53) çıkardı. Lacivert-beyazlı takım son çeyreğe de 66-55 üstün girdi.
     Son periyoda Thornton'un basketleriyle 5-0'lık seriyle başlayan Efes Pilsen, 31. dakikayı 71-55 önde geçti. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında lacivert-beyazlılar, Thornton ve Smith ile skor bulmaya devam ederek 36. dakikada farkı 19 sayıya (83-64) kadar çıkardı. Galatasaray Cafe Crown'da Graves'in farkı kapatma çabalarına karşın lacivert-bayazlı takım üstünlüğünü sürdürerek, önemli karşılaşmadan 91-84 galip ayrıldı.


Bu haber 449 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,647 µs