En Sıcak Konular

TÜRK TELEKOMSPOR EVİNDE RAHAT KAZANDI

14 Kasım 2008 22:34 tsi
TÜRK TELEKOMSPOR EVİNDE RAHAT KAZANDI Beko Basketbol Ligi'nin 5. haftasının açılış maçında Türk Telekomspor, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 95-89 yendi.

ANKARA - Beko Basketbol Ligi'nin 5. haftasının açılış maçında Türk Telekomspor, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 95-89 yendi.
     Karşılaşmaya Türk Telekomspor, Dudley'in, Mersin Büyükşehir Belediyesi ise Onur'un arka arkaya bulduğu basketlerle başladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi ilk periyodu 26-22 önde tamamladı. 
    2. periyoda pota altından ve 3 sayı çizgisinin gerisinden İnanç'ın basketleriyle başlayan Mersin temsilcisi, Barış ve Wright'ın basketlerine engel olamadı. Ev sahibi takım, Barış-Winston ikilisinin 3 sayılık basketleriyle farkı kapatmaya çalışırken, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Lofton ile dış atışlardan skor üretti. Konuk takım, ilk yarıyı 45-46 önde kapattı.
     İkinci yarıya İnanç ve Ffriend'in sayılarıyla başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Onur'un 3 sayılık basketiyle 6-2'lik bir seri yakaladı ve 22. dakikanın içinde 5 sayılık farka ulaştı: 52-47. Dudley'in basketiyle rakibinin yakaladığı seriyi bozan başkent ekibi, Blakney ile farkı yeniden 1 sayıya indirse de Onur'un etkili oyunuyla Mersin temsilcisi üstünlüğünü korudu. Dudley'in skorer oyununa Bekir ve Barış'ın da destek vermesiyle farkın açılmasına izin vermeyen Türk Telekom, son periyoda 69-66'lık skorla önde girdi.
     4. periyoda iki takım da alan savunması yaparak başladı. Konuk takım, Callebb'in hızlı hücumdan bulduğu basketle bu periyottaki ilk sayılarına ulaşırken, Türk Telekom, Serkan'ın bulduğu 3 sayılık basketle alan savunmasına iyi hücum etti. Türk Telekom, son 4 dakikasına 83-78 önde girdiği karşılaşmayı 95-89 kazandı.

Bu haber 485 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,218 µs