En Sıcak Konular

SARAY REHABİLİTASYON MERKEZİNDEKİ SORUŞTURMA SONUÇLANDI

13 Kasım 2008 18:30 tsi
SARAY REHABİLİTASYON MERKEZİNDEKİ SORUŞTURMA SONUÇLANDI SHÇEK Genel Müdürü İsmail Barış, Saray Rehabilitasyon Merkezinde yapılan soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, ''Soruşturma sonucunda kötü muamele ve işkence gibi takdim edilen iddiaların gerçeği yansıtmadığı anlaşılmıştır'' dedi.

ANKARA - Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Genel Müdürü İsmail Barış, Saray Rehabilitasyon Merkezinde yapılan soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, ''Soruşturma sonucunda kötü muamele ve işkence gibi takdim edilen iddiaların gerçeği yansıtmadığı, gerek müfettişlerin incelemeleri, gerek çalışanlar ve gerekse heyette bulunanların ifadelerinden anlaşılmıştır'' dedi.
     Barış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski York Düşesi Sarah Ferguson ve ekibinin, Saray Rehabilitasyon Merkezine girişlerinin kanun, usul ve izin yöntemleri açısından araştırıldığını, ITV televizyonunda yer alan görüntülerle ilgili gerekli soruşturmanın tamamlandığını söyledi.
     SHÇEK müfettişlerinin yaptığı soruşturma raporunu kendine sunduklarını anlatan Barış, yapılan soruşturma sonucunda gerek kurum çalışanlarının gerekse Ferguson'un ekibindeki tercümanların gelen ziyaretçileri bağış amaçlı gelen yabancılar olarak düşündükleri ve Ferguson olduğunu bilmediklerinin anlaşıldığını belirtti.
     Ferguson'un ekibinde yer alan Tom James'in gizli kamerayı kullandığını kanaatine varıldığını ifade eden Barış, ''Ferguson ve ekibinden iki kişi hakkında 'hukuka aykırı görüntü almak ve özel hayatı ihlal' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunma yönünde hazırlıklarını sürdürüyoruz'' diye konuştu.

Bu haber 474 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,231 µs