En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ'IN FORVETİ ÇALIŞIYOR

12 Kasım 2008 17:17 tsi
BEŞİKTAŞ'IN FORVETİ ÇALIŞIYOR Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda deplasmanda Turkcell Süper Lig lideri Trabzonspor'u 2-1 yenen Beşiktaş'ta, galibiyetin yanı sıra forvet oyuncularının son haftalardaki performansının sevinci yaşanıyor.

İSTANBUL - Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda deplasmanda Turkcell Süper Lig lideri Trabzonspor'u 2-1 yenen Beşiktaş'ta, galibiyetin yanı sıra forvet oyuncularının son haftalardaki performansının sevinci yaşanıyor.
     Trabzonspor karşısında 1 gol kaydeden Bobo ile birlikte Nobre ve Holosko da son haftalardaki verimli performanslarıyla teknik heyete güven verdi.
     Sezon başından beri düşüşte oldukları gerekçesiyle eleştirilen forvet oyuncuları, özellikle maçlarda çok başarılı bir görüntü ortaya koydu.
     Nobre, Holosko ve Bobo'dan oluşan forvet hattı, attığı gollerle kendilerinden beklenen görevi yerine getirdi. Beşiktaş'ın Fortis Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile yaptığı maçta Holosko golünü atarken, Turkcell Süper Lig'de Kocaelispor karşısında bu 3 futbolcu da gole ulaşmasını bildi. Son olarak kupada Trabzonspor ile yapılan ve 2-1 kazanılan maçta Bobo gol atarak, forvet hattının formda olduğunu ortaya koydu.
     Beşiktaş'ın forvet hattındaki isimleri içinde, şu ana kadar en golcü futbolcu Nobre oldu.
     Siyah-beyazlı takımın en golcü yabancı oyuncusu olan Bobo da son haftalardaki suskunluğuna son verdi ve gollerini sıralamaya başladı.
     Nobre ve Bobo dışında forvet hattında yer alan bir diğer isim Holosko da bu oyunculara ayak uydurdu ve skorer bir oyun sergiledi.
     Beşiktaş'ta forvet oyuncuları Nobre, Bobo ve Holosko'nun yanı sıra Arjantinli oyuncu Delgado da golcü özellikleriyle ön plana çıktı.
     Bobo, Nobre ve Holosko'nun son haftalardaki formu teknik heyeti de tatlı bir sıkıntıya soktu. Bu 3 oyuncunun skorer oyunları sonrası Turkcell Süper Lig'de 16 Kasım Pazar günü deplasmanda Bursaspor ile yapılacak maçta kimin oynayacağı merak konusu oldu.

BEŞİKTAŞ A.Ş GENEL KURULU YAPILDI

     Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 1 Haziran 2007-31 Mayıs 2008 faaliyet dönemine ait olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
     Akaretler'deki şirket merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, görev süreleri sona eren yönetim kurulu üyeliklerine, 2 yıl görev yapmak üzere Yıldırım Demirören, Ertuğrul Kumcuoğlu, Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Levent Erdoğan, Mehmet İlhan Durusoy ve Hüseyin Yücel oy birliği ile seçildi.
     Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Atıf Keçeci, Ergün Türker, Cengiz Sarıkaya, Osman Hilmi Kuman, Sezgin Taşkın Mınık, Naci Elbay ve Yalçın Karadeniz, genel olarak şirketin gelir artırıcı faaliyetlerine ağırlık verilmesi, gideri azaltıcı tedbirlerin alınması, dergi ve lisanslı ürün satışlarının artırılması için daha fazla çaba harcanması hususlarında dilek ve temennilerde bulundu.
     Daha sonra söz alan yönetim kurulu üyesi Ertunç Soğancıoğlu, bu önerileri not aldıklarını, yönetim kurulu toplantılarında önerileri değerlendireceklerini, sportif başarıyı yükselterek gelirlerin artırılması yönünde çabalarının bulunduğunu, futbol takımının bu yıl şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu söyledi.



Bu haber 427 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,806 µs