En Sıcak Konular

GALATASARAY'DA GÖZLER FORTİS TÜRKİYE KUPASI'NDA

10 Kasım 2008 17:34 tsi
GALATASARAY'DA GÖZLER FORTİS TÜRKİYE KUPASI'NDA Fenerbahçe'ye deplasmanda 4-1 yenilen Galatasaray'da, gözler perşembe günü Kayserispor ile Fortis Türkiye Kupası'nda oynanacak karşılaşmaya çevrildi.

İSTANBUL - Fenerbahçe'ye deplasmanda 4-1 yenilen Galatasaray'da, gözler perşembe günü Kayserispor ile Fortis Türkiye Kupası'nda oynanacak karşılaşmaya çevrildi.
     Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı. Basına ve taraftara kapalı yapılan çalışmada, Fenerbahçe karşılaşmasında 90 dakika oynayan oyuncuların yenilenme koşusu yaptığı, diğer futbolcuların ise koşunun ardından dar alanda oyun temelli teknik bir çalışma gerçekleştirdikleri açıklandı.
     Galatasaray'da, Fenerbahçe karşılaşması sonrası Acıbadem Hastanesi'nde sol elmacık kemiğinden başarılı bir ameliyat geçiren Servet Çetin'in istirahat ettiği kaydedildi.
     Sol diz arkasında ağrısı bulunan Ümit ile bel ağrısı bulunan Lincoln'ün antrenmana çıkmadığı belirtilirken, bu oyuncuların Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde tedavisine başlandığı ifade edildi.
     Arka adalesinde hafif ağrısı olan Emre Güngör'ün sahada takımdan ayrı çalıştığı, uzun süredir sakat olan Linderoth'un da sağlık merkezindeki tedavisinin ardından sahada takımdan ayrı çalıştığı bildirildi.
     19 Yaş Altı Milli Takım kadrosunda bulunan Murat ve Fatih Serkan'ın da antrenmana katılmadığı açıklandı.
     Bu arada, sakat oyunculardan Uğur Uçar'ın kontrol için sağlık ekibinin nezaretinde Almanya'ya gittiği kaydedildi.
     Hasan, Serkan ve Barış'ın da ameliyat ertesi rehabilitasyon çalışmalarının sürdüğü ifade edildi.
     Galatasaray, yarın saat 17.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı basına ve taraftara kapalı tek antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

GALATASARAY: "SOYADI İLE MÜSEMMA OLMAYAN USLU'YU KINIYORUZ"

     Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu'ya, dünkü karşılaşmada yaşananlardan dolayı tepki gösterdi.
     Kulüp resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Uslu'nun, maçta Fenerbahçe camiasına yakışmayacak davranışlarda bulunduğu iddia edilerek, şöyle denildi:
     ''Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşma sırasında, Fenerbahçe Kulübü yöneticisi Mahmut Uslu, camiasına yakıştıramadığımız davranışlarda bulunmuştur.
     Rekabet ve dostlukları yüzyıla dayanan, ülkemizin iki güzide ve önemli kulübü arasındaki ilişkileri bozmaya yönelik sorumsuzca davranışları nedeniyle kınanması zorunlu olan adı geçen kimse, şeref tribününde bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı ile Galatasaray Kulübü yöneticilerine karşı, sportmenliğe yakışmayan bir tarz ve küfürlü saldırılarda bulunarak, yasaya aykırı hareket etmiştir.
     Bu konuda, kulüp olarak gerekli yasal girişimlerde bulunacağımızı duyurur, konuyu hassasiyetle takip eden Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinin de aynı çerçevede hareket ederek, ebedi rekabet ve dostluğa katkıda bulunmalarını dileriz.
     Fenerbahçe camiasına ve sportmenliğe yakıştıramadığımız davranışları nedeniyle, soyadı ile müsemma olmayan Uslu'yu kınadığımızı tüm spor camiasına duyururuz.''



Bu haber 483 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,567 µs