En Sıcak Konular

TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM

9 Kasım 2008 23:45 tsi
TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM Turkcell Süper Lig'in 10. haftası Fenerbahçe, Galatasaray arasında yapılan derbi maçla tamamlandı. Derbiden 4-1 galip ayrılan Fenerbahçe puanını 16'ya çıkararak, sıralamada yedinciliğe yükseldi.

ANKARA - Turkcell Süper Lig'in 10. haftası Fenerbahçe, Galatasaray arasında yapılan derbi maçla tamamlandı. Derbiden 4-1 galip ayrılan Fenerbahçe puanını 16'ya çıkararak, sıralamada yedinciliğe yükseldi.
     Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan karşılaşmanın 2. dakikasında Lincoln'ün golüyle 1-0 öne geçen Galatasaray, karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Fenerbahçe'nin 6. dakikada Selçuk ve 28. dakikada ise Emre Aşık'ın kendi kalesine attığı gollerle ilk yarıyı 2-1 yenik tamamladı.
     İkinci yarıya 2 değişiklik yaparak Nonda ve Kewell'ı alarak başlayan sarı-kırmızılı ekip, hiç pozisyon bulamadığı bu yarıda, Lugano ve Deivid'in gollerine engel olamadı ve sahadan 4-1'lik farklı yenilgiyle ayrıldı.
     Lig'de 10. haftanın sonunda ise gol krallığında Sivasspor'lu Mehmet Yıldız 9 golle ilk sırada bulunuyor. Bu futbolcuyu Ankaraspor'lu Mehmet Çakır 7 golle izlerken, 3. sırada 6 golle Antalyaspor'lu Djiehoua yer aldı.
     Bu karşılaşmada forma giyemeyen Fenerbahçe'li Alex 5 golle 5. sırada bulunurken, Fenerbahçe karşısında Galatasaray'ın tek golünü atan Lincoln ise 5 gole ulaşarak 6. sıraya yükseldi.
     Hacettepe'yi 1-0 ile geçen Trabzonspor puanını 23 çıkararak, maç fazlasıyla liderliğe yükselen Beşiktaş'tan liderlik koltuğunu devraldı. Eskişehirspor'u son dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 yenmeyi başaran Ankaraspor ise 22 puanla Trabzonspor'un ardından ikincilikteki yerini korudu.

Bu haber 441 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,052 µs