En Sıcak Konular

SİVASSPOR'DA HEDEF GALİBİYET

8 Kasım 2008 19:02 tsi
SİVASSPOR'DA HEDEF GALİBİYET Turkcell Süper Lig'de yarın Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, ''Zirve yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Antalyaspor maçını da galibiyetle kapatmak istiyoruz'' dedi.

SİVAS - Turkcell Süper Lig'de yarın Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, ''Zirve yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Antalyaspor maçını da galibiyetle kapatmak istiyoruz'' dedi.
     Bülent Uygun, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda yapacakları Antalyaspor maçı ve takım kaptanı Mehmet Yıldız ile ilgili kimi basın-yayın organlarında yer alan haberlere değindi.
     Zirve yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Uygun, Antalyaspor maçını da galibiyetle kapatmak istediklerini kaydetti. Antalyaspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Uygun, ''Sakat futbolcularımız tamamıyla düzeldi. Yarın Sivasspor için galibiyet günü olacaktır'' diye konuştu.
    
     -''HER TAKIMA YAKINLIĞIMIZ EŞİT''-
    
     Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde basında, ''Sivasspor Kaptanı Mehmet Yıldız, 'Fenerbahçe, Galatasaray'ı kesin yener'' ve ''Mehmet Yıldız, Fenerbahç'ye yakınlığını 'Fenerbahçe yener' diyerek açıkladı'' biçiminde haberler olduğunu ifade eden Uygun, şunları kaydetti:
     ''Hiç kimsenin Sivasspor ve Sivasspor'a gönül veren sporcularımız üzerinden prim yapmasına izin vermeyeceğiz. Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesinde polemik yaratmak isteyen basın organlarında kaptanımızla ilgili yazılan yazılar uydurmadır. Böyle bir açıklama yapılmamıştır. Sivasspor olarak her takıma yakınlığımız eşittir.''


Bu haber 435 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,504 µs