En Sıcak Konular

FARUK SÜREN: KADIKÖY'DE KAZANMA ZAMANI GELMİŞ

6 Kasım 2008 17:46 tsi
FARUK SÜREN: KADIKÖY'DE KAZANMA ZAMANI GELMİŞ Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Faruk Süren, sarı-kırmızılıların Fenerbahçe'yi deplasmanda yenme zamanının geldiğini söyledi.

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Faruk Süren, sarı-kırmızılıların Fenerbahçe'yi deplasmanda yenme zamanının geldiğini söyledi.
     Faruk Süren, Lig TV'de yayınlanan ''Günün Konuğu'' programında yaptığı açıklamada, hafta sonu yapılacak derbi karşılaşmasına değinerek, ''Galatasaray, Kadıköy'de 9 senedir kazanamıyor. Demek ki kazanma zamanı gelmiş. Galatasaray'ın puan avantajı var. Yenilse de önde olacak. Derbileri kazandığınızda size kimse madalya vermiyor. Asıl hedef sezon sonunda şampiyonluk'' dedi.
     Fenerbahçe'yi, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Arsenal maçında izlediğini anlatan Süren, İngiliz ekibinin neredeyse PAF takımıyla maça çıktığını ileri sürerek, ''Ama PAF falan anlamıyorlar işte adamlar. Ateş gibi oynuyorlar. Gerçi ağabeyleri kadar son vuruş yetenekleri yok, son noktaya kadar gelip, son vuruşları yapamıyorlar. Galatasaray da Fenerbahçe de savunma yapamadıkları gerekçesiyle eleştiriliyorlar, ancak gördük ki Fenerbahçe savunma yapabiliyor'' diye konuştu.
     Faruk Süren, Galatasaray'ın, son yıllardaki en kaliteli kadroya sahip olduğuna inandığını da vurgulayarak, şunları söyledi:
     ''Fakat o kaliteye uygun futbolu sergileyemiyoruz bir türlü. Nedenini bilmiyorum, ama o futbolculardan beklenen kaliteyi göremiyorum. Bizim takım savunma yapmıyor, devamlı öndeler. Bence bu disiplinsizlik. Eskişehirspor maçında yenilen golde yapılan itiraz nedir öyle? Bizim oyuncularımız neden Avrupa maçlarında böyle itiraz edemiyorlar. Burada şımarıklık mı oluyor? Orada disiplin var, burada disiplin yok. Ben bunu anlamıyorum.''

Bu haber 464 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,021 µs