En Sıcak Konular

MEİRA:BERABERLİK ÇOK İYİ SONUÇ OLUR

3 Kasım 2008 15:43 tsi
MEİRA:BERABERLİK ÇOK İYİ SONUÇ OLUR UEFA Kupası'nda "B" grubunda 6 Kasım Perşembe günü deplasmanda Portekiz'in Benfica takımı ile karşılaşacak Galatasaray'ın Portekiz futbolcusu Fernando Meira, "Beraberlik çok iyi sonuç olur" dedi.

MADRİD - UEFA Kupası'nda "B" grubunda 6 Kasım Perşembe günü deplasmanda Portekiz'in Benfica takımı ile karşılaşacak Galatasaray'ın Portekiz futbolcusu Fernando Meira, "Beraberlik çok iyi sonuç olur" dedi.
     Portekiz'in Antena 1 televizyonuna demeç veren Meira, "Benfica'nın kazanmak istediğini biliyoruz, ancak biz de beraberliğin çok iyi bir sonuç olacağını bilsek de kazanmak hedefiyle geliyoruz" şeklinde konuştu.
     Meira, "Benfica, Berlin deplasmanında berabere kalarak iyi bir sonuç aldı, ama biz de evimizde Olympiakos'a karşı önemli bir galibiyet aldık. İki takım için de zor bir maç olacağını düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.
     Benfica kulübünün spor direktörlüğüne Rui Costa'yı getirmesinin de etkisiyle son dönemlerin en iyi takımını kurduğunu, "genç ve başarılı" teknik direktör Quique Flores'in günümüz futbolunda kazanmak için büyük fikirlere sahip olduğunu söyleyen Portekizli futbolcu, "Benfica'yı henüz derin olarak analiz etmedik, ama dengeli ve defansı güçlü bir takım. Her pozisyonda iyi oyuncuları var. Galatasaray ise sakatlıklardan dolayı sezona düzensiz bir başlangıç yaptı. Uluslararası tecrübelere sahip genç yetenekli futbolcularımız var. Galatasaray, UEFA Kupası'nda başarı kazanmak için büyük hedefleri olan bir takım" dedi.
     Meira ayrıca, 2000-2001 sezonunda Benfica formasını giydikten sonra yeniden Luz Stadı'na geri dönecek olmasıyla ilgili "Benfica'da çok iyi anılarım var. Alkışlanacak olmayı umarım" temennisinde bulundu.
     Öte yandan, Portekiz liginde V.Guimaraes deplasmanında aldığı 1-2'lik galibiyetle moral bulan Benfica'da defans oyuncusu Anderson Luis da Silva (Luisao), "Guimaraes'e karşı deplasmanda oynamak kolay değil. Zor bir galibiyet aldık, ama önümüzde daha yapacak çok işimiz var. Şu andan itibaren galibiyeti unutup, hatalarımızı görüp Galatasaray karşısında kazanmanın yollarını aramalıyız" dedi.

BAROS:UZUN SÜRE GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYORUM  

     Galatasaray'da attığı goller ve gösterdiği performansla bir anda taraftarların gözdesi olan Çek futbolcu Milan Baros, Galatasaray'da uzun süre forma giymek istediğini söyledi.
     Galatasaray Dergisi'nin kasım ayı sayısına açıklamalarda bulunan Baros, Türkiye'ye gelirken ilk başlarda neler yaşayacağını bilmemesinden kaynaklanan korkuları olduğunu, ancak her şeyin iyi gittiğini belirterek, "Böyle devam edeceğini umuyorum çünkü burada kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Takımın bir parçası olup uzun süre Galatasaray'da kalmak istiyorum" dedi.
     Daha önce Liverpool'dayken Galatasaray'a karşı forma giydiğini, ancak Türk futbolunu tanımadığını anlatan Baros, bir çok sert ve güçlü takımlardan oluşan, kalitesi yüksek bir lig bulduğunu anlatırken, "Galatasaray da çok kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Şimdi yapmamız gereken takım ruhunu oluşturmak ve başarıya ulaşmak" ifadelerini kullandı.
     Kulüb Başkanı Adnan Polat'ın sık sık dile getirdiği, UEFA Kupası'nı ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin stadı Şükrü Saracoğlu'nda oynama isteğinin hatırlatılması üzerine Baros, "Fenerbahçe'nin stadında final oynamak muhteşem olur, ama adım adım bakmalıyız. Çok güçlü takımlar var. Şampiyonlar Ligi'nden gelecekler olacak. Adım adım gidip, nereye vardığımızı hep beraber göreceğiz" diye konuştu.
     Önlerindeki Fenerbahçe derbisine de değinen Baros, daha önce benzer tecrübeleri bulunduğuna işaret ederek, "Daha önce Liverpool, Aston Villa ve Olympique Lyon'da derbilere çıktım. Derbiler herkes için özeldir. Gol atarsan, hele bir de kazanırsan daha da güzeldir. Büyük maçları severim." dedi.

KEWELL VE DE SANCTIS'İN MR'I ÇEKİLDİ

     Galatasaray'da Gazianetpspor maçında sakatlanan Harry Kewell ve kaleci Morgan De Sanctis'in bugün MR'ı çekildi.
     Galatasaray Profesyonel Futbol Şubesi Doktoru İlker Yücesir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, MR'ı çekilerek, ortopedik konsültasyonu yapılan Kewell'ın ayak bileğinde zorlanma tespit edildiğini belirterek, şunları kaydetti:
     "Futbolcumuzun maçtan hemen sonra başlanan tedavisine devam edilmektedir. Perşembe günü oynanacak Benfica karşılaşmasında oynayıp oynamayacağı önümüzdeki 2 günde içinde netlik kazanacaktır.
     Sol dizinden zorlanma tespit edilen De Sanctis'in ise MR incelemesinden sonra oynamasına engel bir durum olmadığı tespit edilmiştir."

 



Bu haber 466 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,805 µs