En Sıcak Konular

TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM

2 Kasım 2008 21:34 tsi
TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM Turkcell Süper Lig'in 9. haftasını galibiyetle kapatan Trabzonspor, 2 hafta aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

ANKARA - Turkcell Süper Lig'in 9. haftasını galibiyetle kapatan Trabzonspor, 2 hafta aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.
     Deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşan Trabzonspor, rakibini Tayfun Cora, Selçuk, Yattara ve Gökhan'ın golleriyle 4-0 yenmeyi başardı. Puanını 20'ye çıkaran bordo-mavili takım, 7. haftada Beşiktaş'a devrettiği lig liderliğini de geri aldı.
     Geçen yıl sezon boyunca düşme korkusu yaşayan, ancak bu sezon iyi bir çıkış yakalayan Ankaraspor, bugün deplasmanda Bursaspor'u Mehmet Çakır'ın golüyle 1-0 yenerek ligdeki 6. galibiyetini aldı. 19 puana sahip başkent ekibi, bu hafta puan cetvelinde 1 sıra daha yükselerek ikinciliğe yerleşti.
     Geçen sezonun flaş takımı Sivasspor, performansını bu yıl da sürdürüyor. Sahasında Denizlispor'u 3-1 yenerek haftayı kayıpsız kapatan kırmızı-beyazlılar, aynı puanı (18) paylaştığı Beşiktaş'ı averajla geride bıraktı ve 9. haftayı 3. sırada bitirdi.
     Haftaya lider giren Beşiktaş ise yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile çıktığı 2. deplasman maçında Kayseri'den eli boş döndü. 85. dakikada Turgay'ın golüne engel olamayan siyah-beyazlı takım, 18 puanla 4. sıraya geriledi.
     Aynı puanı (14) paylaşan iki takımın mücadelesinde gülen taraf Galatasaray oldu. Geçen hafta Eskişehirspor karşısında aldığı 4-2'lik yenilginin ardından sahasında Gaziantepspor'u ağırlayan sarı-kırmızılı takım, 10. dakikada Kewell ve 11. dakikada Lincoln'ün golleriyle karşılaşmaya hızlı başladı. Kırmızı-siyahlılar Tabata'nın penaltıdan attığı golle farkı 1'e indirse de Arda'nın golüyle Galatasaray sahadan 3-1 galip ayrıldı. Kayserispor ile birlikte 17 puana sahip olan Galatasaray, averajla 5. sırada yer alıyor.
     Toplam 26 golün atıldığı ligin 9. haftasında, 4 maçı deplasman, 3 maçı evsahibi takımlar kazanırken, 2 mücadelede ise eşitlik bozulmadı.
     Gol krallığı yarışında ise Sivasspor Mehmet Yıldız, 8 golle ilk sırada yer alıyor. Bu futbolcuyu 6 golle Ankarasporlu Mehmet Çakır, 5 golle de Galatasaraylı Milan Baros, Fenerbahçeli Alex, Trabzonsporlu Gökhan, Bursasporlu Sercan, Antalyasporlu Djiehoua ve Eskişehirsporlu Youla izliyorlar.


Bu haber 419 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,087 µs