En Sıcak Konular

KAYSERİSPOR: 1 - BEŞİKTAŞ: 0

2 Kasım 2008 17:40 tsi
KAYSERİSPOR: 1 - BEŞİKTAŞ: 0 Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanan maçı evsahibi ekip 1-0 kazandı.

KAYSERİ - Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanan maçı evsahibi ekip 1-0 kazandı. 
     4. dakikada Kayserispor'un sol kanattan geliştirdiği atakta Mehmet Topuz'un pasında topla buluşan Aghahowa'nın ceza alanı dışından sert şutunda top direğin üstünden dışarı çıktı.
     9. dakikada Ragıp'ın kafa pasında ceza alanı çizgisi üstünde Turgay'ın sert şutunu, kaleci Rüştü 2 hamlede kontrol etti.
     13. dakikada Holosko'nun sağ kanattan kaleye paralel ortaladığı topa Nobre hareketlendi. Arkası kaleye dönük olan Nobre'nin topuğuyla kaleye göndermek istediği top, auta çıktı.
     30. dakikada Tello'nun direnlemesine pasında ceza alanında topla buluşan Cisse'nin plasesinde Souleymanou topu kontrol ederek, gole izin vermedi.
     34. dakikada Toledo'nun ortaladığı topa Rüştü ve Aghahowa birlikte yükseldi. Rüştü'nün elinden sekip boşta kalan topu Aghahowa Saıdou'ya bıraktı. Bu futbolcunun şutunda top, farklı şekilde auta çıktı.
     38. dakikada sağ kanatta topla buluşan Saıdou'nun aşırtma vuruşunda kaleci Rüştü, topu son anda dışarı çelmeyi başararak, gol şansı tanımadı.
     Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı. 
    48. dakikada Nobre'nin pasında, ceza alanı ön çizgisinde topla buluşan Tello'nun sert şutunda, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
     61. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Kayserispor defansının uzaklaştırmak isteği topa Nobre'nin röveşata vuruşunda top, kale direğinin üstünden auta gitti.
     86. dakikada evsahibi Kayserispor 1-0 öne geçti. Mehmet Topuz'un ceza alanı içine ortaladığı topla Bilal Aziz buluştu. Bu futbolcunun kaleye paralel gonderdiği topu Turgay, filelere gönderdi: 1-0
     Karşılaşma Kayserispor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
    
     Stat: Büyükşehir Belediyesi Atatürk
     Hakemler: Selçuk Dereli xx, Alper Ulusoy xx, Muharrem Yılmaz xx
     Kayserispor: Souleymanou xx, Ali Turan xx, Saidou xx, Ragıp xx (Dk. 71 Bilal Aziz x), Toledo xx, Aghahowa xx (Dk. 90 artı 2 Abdullah ?), Turgay xxx, Aydın xx, Eren xx, Mehmet Topuz xx, Mehmet Eren xx
     Beşiktaş: Rüştü xx, Serdar xx, Cisse xx, Tomas Sivok xx, Delgado xx, Nobre xx (Dk. 79 Serdar Özkan x), Tello xx (Dk. 79 Bobo x), İbrahim Üzülmez xx, Holosko xx, Tomas Zapotocny xx, İbrahim Toraman xx
     Gol: Dk. 86 Turgay (Kayserispor)
     Sarı kartlar: Dk. 20 Mehmet Eren, Dk. 68 Saidou, Dk. 76 Toledo, Dk. 90 Ali Turan (Kayserispor), Dk. 38 Cisse, Dk. 42 Tomas Sivok, Dk. 82 Serdar Özkan, Dk. 82 Holosko (Beşiktaş)

DENİZLİ: BEŞİKTAŞ'IN KAYBETTİĞİ PUANLAR, HEDEFİNE GİTMESİNE MANİ OLMAYACAKTIR

     Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ''Üst sıraları zorlayıp, iyi yerlere geleceğimize inanıyorum'' dedi.
     Kafkas, maçın ardından yaptığı açıklamada, lig lideri Beşiktaş'ı yenmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, Kayserispor'u üst sıralara taşımak istediklerini kaydetti.
     Takımdaki birlik ve beraberlik ruhunu daha da pekiştireceklerini ifade eden Kafkas, ''Liderle aramızda 3 puan var. Kayserispor olarak daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. İyi oyuncularımız var, ancak eksiklerimiz de var. Üst sıraları zorlayıp, iyi yerlere geleceğimize inanıyorum'' dedi.
     Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de Kayserispor karşısında alacakları puanların lig liderliği için önemli olduğunu, ancak kazanma isteklerine rağmen bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.
     Kayserispor'un güçlü bir takım olduğunu, rakibe pozisyon dahi vermediklerini belirten Denizli, ''Futbol fırsatlar oyunu. Bu fırsatı yaratıp, sonuca gitmek önemliydi. Her iki takım da kalesinde çok önemli pozisyonlar görmedi'' diye konuştu.
     Aldıkları mağlubiyetin Beşiktaş'ı hedefinden saptırmayacağını vurgulayan Denizli, şöyle konuştu:
     ''Bizim için önemli olan koyduğumuz hedefe sezon sonunda varmaktır. Puan kayıpları olacaktır. Bazen kazanmayı başaramazsınız. Beşiktaş'ın kaybettiği puanlar, hedefine gitmesine mani olmayacaktır. Yolumuza, planımız doğrultusunda devam edeceğiz. Kayserispor, büyük bir mücadele örneği sergiledi. Ligin güçlü ekiplerinden. Bugünkü mağlubiyet, telafi edilmeyecek kayıplara girmez. Biz yolumuza devam ediyoruz. Bizi psikolojik olarak etkiler ama önemli değil.''



Bu haber 434 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,302 µs