En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA

1 Kasım 2008 13:06 tsi
BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA Beşiktaş Kulübü, futbol takımlarının kadrosunda bulunan Seric, Gökhan Zan ve Ali Tandoğan'ın gönderilecekleri yönünde medyada çıkan haberleri yalanladı.

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü, futbol takımlarının kadrosunda bulunan Seric, Gökhan Zan ve Ali Tandoğan'ın gönderilecekleri yönünde medyada çıkan haberleri yalanladı.
     Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, bugünkü bazı gazetelerde bu yönde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı vurgulanarak, şu görüşlere yer verildi:
     ''Yönetim kurulumuz ile teknik direktörümüz Mustafa Denizli arasında kadromuzda revizyona gidilmesi konusunda bir görüşme olmamıştır. Dolayısıyla bu haberlerde ifade edildiği gibi gönderilecek futbolcularla ilgili henüz belirlenmiş ve tespit edilmiş bir isim listesi yoktur.''

BEŞİKTAŞ, LİDERLİĞİ BIRAKMAK İSTEMİYOR

     Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Beşiktaş, liderliği bırakmak istemiyor.
     Geçen hafta kendi sahasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan yitiren, ancak zirve mücadelesi verdiği rakiplerinin de puan kaybıyla liderlik koltuğunda kalan siyah-beyazlı futbol takımı, Kayserispor'u yenerek, liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.
     Sivasspor maçının ardından Fortis Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'u 3-0 yenerek moral bulan Beşiktaş, yarınki karşılaşmayı kazanması halinde rakiplerinin puan kaybını beklemeden liderliğini sürdürmeye devam edecek.
     Bu arada hastalığı nedeniyle Antalyaspor maçında forma giymeyen takım kaptanı Delgado, hastalığının geçmesinin ardından Kayserispor karşısında takımındaki yerini alabilecek.
     Siyah-beyazlı takımda kart cezalısı oyuncu bulunmazken, 3 sarı kartı olan Nobre, yarınki mücadelede de kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek.
     Kayseri Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda saat 15.00'de başlayacak maçı hakem Selçuk Dereli yönetecek

BEŞİKTAŞ İLE KAYSERİSPOR LİGDE 27. RANDEVUDA

     Beşiktaş ile Kayserispor, ligde yarın 27. kez karşı karşıya gelecek.
     İki takım arasında geride kalan 26 maçta Beşiktaş 15, Kayserispor 5 galibiyet alırken, 6 maç da berabere sonuçlandı.
     Siyah-beyazlıların toplam 41 golüne, sarı-kırmızılılar 25 golle karşılık verebildi.
     İki takım arasında geçen sezon yapılan lig maçlarında taraflar İstanbul'da golsüz berabere kalırken, Kayseri'de gülen taraf 2-0'lık skorla ev sahibi ekip oldu.

DEMİRÖREN: TÜM TÜRKİYE'Yİ YENİ BİR BEŞİKTAŞ HEYECANI SARDI

     Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, futbol takımındaki teknik heyet değişikliğiyle birlikte tüm Türkiye'yi yeni bir Beşiktaş heyecanı sardığını söyledi.
     Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin Kasım sayısındaki yazısında, Beşiktaş camiasına seslendi.
     Demirören, teknik heyetteki değişikliğe vurgu yaparak, ''Futbol takımında zorunluluktan yaşadığımız teknik direktör değişikliği, seçtiğimiz Mustafa Denizli hocanın Beşiktaşlılığı ve kişisel değerleri ile birleşince, tüm Türkiye'yi yeni bir Beşiktaş heyecanı sardı. Bu heyecanın hep sürmesi ve mutlu sona ermesi benim de en büyük dileğim ve inancım'' ifadelerini kullandı.
     Başkan Demirören, bu sezon sadece futbolda değil, bütün branşlarda başarıyı hedeflediklerini anlatarak, şunları kaydetti:
     ''Daha önce de belirttiğim gibi, bu yıl sadece futbolda değil, Beşiktaş'ın temsil edildiği bütün branşlarda başarı hedefi ile yola çıktık. Büyük bir memnuniyetle ifade etmek isterim ki, değerli sporcularımız elde ettikleri başarılarla ne kadar doğru adımlar attığımızı daha şimdiden ispatladılar.''
     Demirören, dergideki yazısında daha sonra şu ifadeleri kullandı:
     ''Dünya Genç Bayanlar Satranç Şampiyonası'nda ikinci olan ve Büyükusta (WGM) normunu alarak Türk satranç tarihine geçen sporcumuz Kübra Öztürk'ten sonra, atletizm takımızın başarılı ismi Esra Güllü, milli forma ile Dünya Dağ Koşusu Kupası'nda ikincilik elde ederek göğsümüzü kabarttı. Bir diğer onur kaynağımız da geçtiğimiz ay Sırbistan'da Balkan şampiyonluğunu kazanarak Beşiktaşımızın adını tarihe yazdıran bayan voleybol takımımız oldu.
     Böylesine tarihi başarılara imza atan tüm sporcularımızı tekrar kutluyor, başta değerli antrenörleri olmak üzere, emeği geçen herkese camiamıza bu gururu, onuru yaşattıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.''
     BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'nin açılışını Ocak 2009'da gerçekleştirmeyi hedeflediklerini daha önce açıkladıklarını anlatan başkan Demirören, ''Bir kez daha gururla ifade ediyorum ki, o kurdele kesildiği gün Türkiye'nin gayrimenkul ve yatırım zenginliği adına en büyük kulübü olacağız'' ifadesini kullandı.

 

 



Bu haber 448 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,343 µs