En Sıcak Konular

FENEBAHÇE'DE ALEX ŞOV

24 Kasım 2007 23:40 tsi
FENEBAHÇE'DE ALEX ŞOV Inter maçı öncesi son provasını Ankaraspor'la yapan F.Bahçe, Turkcell Süper Lig'in 13. haftasındaki mücadeleyi yıldızlarıyla kazandı.

Inter maçı öncesi son provasını Ankaraspor'la yapan F.Bahçe, Turkcell Süper Lig'in 13. haftasındaki mücadeleyi yıldızlarıyla kazandı. Maça hızlı giren F.Bahçe Alex ile perdeyi açtı, Semih farkı ikiledi. Mehmet Yılmaz Ankaraspor'un tesellisi olurken, Alex peş peşe gollerine devam etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor ile yaptıkları maçta, sakatlıklar ve gelecek hafta Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde İtalya'nın FC Inter takımıyla yapılacak maçı da düşünerek, takımının son haftalardaki klasik kadrosunda değişiklikler yaptı.

(A) Milli Futbol Takımı'nın Bosna-Hersek ile yaptığı maçtan hafif sakatlığı bulunan Gökhan, sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Deniz ve Uruguay Milli Takımı'ndan yorgun dönen Lugano, maç kadrosunda yer almadı. Fenerbahçe'de, Gökhan'ın yerine savunmanın sağında Önder, Deniz'in yerine orta alanda Tümer, Lugano'nun yerine de savunmada Yasin, ilk 11'de yer alan futbolcular oldu.

Sarı-lacivertli takımda, sakatlıkları nedeniyle çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Kezman, Gürhan ve kaleci Serdar'ın yanısıra, Uğur ile Gana Milli Takımı'ndan yorgun dönen Appiah da maç kadrosunda bulunmadı.

Önder 4 hafta sonra

Fenerbahçe'de, Gökhan Gönül'ün etkili performansının ardından bir süredir yedekler arasında yer bulan Önder, 4 hafta sonra ligde ilk 11 kişilik kadroya girdi. Ligde bundan önce en son 8. haftadaki Vestel Manisaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Önder, Gökhan'ın yokluğunda ilk 11'deki yerini aldı.

Son olarak 10. haftadaki Kasımpaşa maçında ilk 11'de yer alan Tümer de 2 maç sonra 11'de yer buldu. Sakatlığı nedeniyle 12. haftadaki Kayserispor maçının kadrosunda yer almayan kaptan Alex, 1 hafta aradan sonra ilk 11'de girdi.

Kadıköy'de tribünler boş kaldı

Fenerbahçe'nin Ankaraspor ile yaptığı Turkcell Süper Lig mücadelesine taraftarlar, diğer birçok lig maçında olduğu gibi tribünleri dolduramadı. Özellikle kale arkası tribünleri olmak üzere hemen tüm tribünlerde boşluklar göze çarptı.

Semih 6. golünü attı

Fenerbahçe'de bu sezon yıldızı parlayan forvet oyuncusu Semih, Ankaraspor maçında attığı golle bu sezonki 6. golünü kaydetti.

13. hafta geride kalırken, sarı-lacivertli ekipte en golcü futbolcu olan Semih, takımının kaydettiği toplam 22 golün 6'sına imzasını koydu.


Bu haber 449 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,139 µs