En Sıcak Konular

FENERBAHÇE, ANKARAGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

26 Ekim 2008 17:00 tsi
 FENERBAHÇE, ANKARAGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'u 5-2 yenerek moral bulan Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası grup maçında Ankaragücü ile 29 Ekim Çarşamba günü deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'u 5-2 yenerek moral bulan Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası grup maçında Ankaragücü ile 29 Ekim Çarşamba günü deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
     Samandıra Tesisleri'nde, teknik direktör Luis Aragones yönetiminde sağanak yağış altında gerçekleştirilen ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanda, Bursaspor maçında görev alan oyuncuların antrenör Cesar Mendiando yönetiminde tesislerdeki salonda çalıştığı, diğer futbolcuların ise kondisyoner Carlos Cascallana yönetiminde istasyon çalışması yaptığı bildirildi.
     Topla kısa koşular yapan sarı-lacivertli futbolcuların, daha sonra yapılan dar alandaki maç ile antrenmanı tamamladıkları ifade edildi.
     Sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'nun antrenman boyunca kondisyoner Dolu Arslan eşliğinde saha kenarında koşu yaptığı vurgulandı.
     Bu arada, takım doktoru Piyer Arzuman, sol ayak bileğindeki ağrı şikayetleri nedeniyle Güiza'nın MR'ının çekileceğini bildirdi. Arzuman, Emre Belözoğlu'nun da kontrol amaçlı MR'ının çekileceğini, bu futbolcunun MR sonuçlarına göre takımla çalışıp çalışmayacağına karar vereceklerini söyledi.
     Yarını izinli geçirecek Fenerbahçe, Ankaragücü maçı hazırlıklarını 28 Ekim Salı günü tamamlayarak, özel uçakla Ankara'ya gidecek.

Bu haber 445 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,534 µs