En Sıcak Konular

ERDEMİRSPOR-DARÜŞŞAFAKA MAÇI 2 DAKİKA KALA ERTELENDİ

25 Ekim 2008 22:32 tsi
ERDEMİRSPOR-DARÜŞŞAFAKA MAÇI 2 DAKİKA KALA ERTELENDİ Beko Basketbol Ligi'nde Erdemirspor, Darüşşafaka Cooper Tires maçının 24 saniye aygıtı ve süre göstergesindeki arıza nedeniyle 3. periyotun tamamlanmasına 1 dakika 52 saniye kala ertelenmesine karar verildi.

ZONGULDAK - Beko Basketbol Ligi'nde Erdemirspor, Darüşşafaka Cooper Tires maçının 24 saniye aygıtı ve süre göstergesindeki arıza nedeniyle 3. periyotun tamamlanmasına 1 dakika 52 saniye kala ertelenmesine karar verildi.
     Erdemir Salonu'ndaki karşılaşmaya, Erdemirspor Funk, Colson, Erdal, Thomas ve Nihat, Darüşşafaka Cooper Tires ise Soner, Leunen, Bora, Melih ve Hammonds ilk beşiyle çıktı.
     İlk periyotun 5. dakikasına Darüşşafaka Cooper Tires, Hammonds'un, Soner ve Bora'nın sayılarıyla 10-5 önde girdi. Daha sonra oyuna ağırlığı koymaya başlayan Erdemirspor, Funk ve Thomas'ın sayılarıyla ilk periyotu 20-17 önde bitirmeyi başardı.
     İkinci periyotun ilk 2 dakikasında Erdemirspor ile Darüşşafaka Cooper Tires'ın basket kaydedemediği maçta çekişmeli anlar yaşandı. Melih'in sayısıyla ilk basketini bulan Darüşşafaka Cooper Tires, Thomas'ın sakatlanmasıyla oyunda dengeyi yakaladı. Erdemirspor, Alper ve Özgür'ün sayılarıyla farkı açmaya çalışsa da rakibi basketlere karşılık verdi.
     Maçın ilk 2 periyotunda özellikle Erdemirspor'da 14 sayı atan Funk ile Darüşşafaka Cooper Tires'ta 9 sayı kaydeden Soner, takımlarının hücumlarında en etkili isimler oldu. Çekişmeli geçen maçın ilk devresi 35-35 tamamlandı.
     Üçüncü periyota Erdemirspor hızlı başlayarak Erdal ve Colson'un sayılarıyla 39-35 öne geçti. Darüşşafaka Cooper Tires, Bora ve Hammonds ile buna karşılık verdi. Erdemirspor 43-42 karşılaşmayı önde götürdüğü sırada maçın hakemleri 24 saniye aygıtı ve skorbordun maç süre göstergelerinin hızlı ilerlediği gerekçesiyle üçüncü periyotun tamamlanmasına 3 dakika kala karşılaşmaya ara verdi.
     Yaklaşık 30 dakika süren aranın ardından arızanın giderilmesiyle karşılaşmaya yeniden başlandı. Erdemirspor, Colson ile sayı buldu. Müsabaka 45-42 devam ederken üçüncü periyotun bitimine 1 dakika 52 saniye kala yeniden arızanın yaşanması nedeniyle federasyon temsilcileri ve hakem kararıyla maç ertelendi.
     Erdemirspor Antrenörü Gökhan Taştimur, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan sorun nedeniyle maça ara verildiğini belirterek, ''Karşılaşma tekrar başlamasına rağmen sorun devam etti. Bundan dolayı müsabaka ertelendi. Kalan süre, federasyonca belirlenecek tarihte oynanacak'' dedi.

Bu haber 448 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,809 µs