En Sıcak Konular

ERDOĞAN:TERÖR ÖRGÜTÜ RAHATSIZ AMA YATIRIMLARA DEVAM

24 Ekim 2008 16:00 tsi
ERDOĞAN:TERÖR ÖRGÜTÜ RAHATSIZ AMA YATIRIMLARA DEVAM Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terörizm ve teröristin, Muş, Van, Hakkari, Diyarbakır'a yatırım yapmasından, buraların hayat standardının yükseltilmesinden dolayı rahatsızlık içinde olduğuna işaret etti.

İSTANBUL - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terörizm ve teröristin, Muş, Van, Hakkari, Diyarbakır'a yatırım yapmasından, buraların hayat standardının yükseltilmesinden dolayı rahatsızlık içinde olduğuna işaret ederek, "İnadına bu yatırımlar devam edecek. İnadına benim insanımın yaşam standardı yükselecek. İnadına daha ileri demokrasi olacak. İnadına daha ileri özgürlük olacak bu ülkede" dedi.
     Şile Terminal Meydanı'ndaki yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve tanıtım töreninde konuşan Erdoğan, Türkiye genelinde atılan adımların devam ettiğini ve edeceğini vurguladı. Erdoğan, eğitim alanında gelinen noktayı işaret ederken, ülke genelindeki okullarda bilgisayardan yararlanma oranının yüzde 95 olduğunu, bilişim-teknoloji sınıflarının okullara girdiğini anlattı.
     Yatırım ve çalışmaların, "daha iyi" gelecek için süreceğini ifade eden Erdoğan, bunu batıda, doğuda, kuzeyde ve güneyde de ülke insanı için başaracaklarını vurguladı. Başbakan Erdoğan, ayrımcılık, etnik milliyetçilik, bölgesel milliyetçilik ve dinsel milliyetçilik yapmadan bunu başaracaklarını söyledi.
     Siyasetin ne kapalı kapılar ardında, ne de Ankara'da masa başında oturularak yapıldığını söyleyen Erdoğan, "Türkiye'nin 81 iline, 43'ü yeni ilaveyle 966 olan ilçesine tek tek gideceksin, gezeceksin, dolaşacaksın. Nerede ne oluyor, buna göre de acil bir yaklaşımla kararını vereceksin ki bu ülkede bizleri sıkıntılara düşürenlere, yıllarca bize çile çektirenlere, bu ülkede bir daha siyasette temsil yetkisi verilmesin. Eğer AK Parti iktidarı da millete istenileni veremiyorsa, vermiyorsa, asla bize de görev vermeyin" çağrısında bulundu.

Bu haber 424 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,691 µs