En Sıcak Konular

AFERİN ÇOCUKLAR : FİNALLERDEYİZ!

21 Kasım 2007 23:34 tsi
AFERİN ÇOCUKLAR : FİNALLERDEYİZ! Geçen hafta deplasmanda Norveç'i yenerek kaybettiği avantajını yeniden eline geçiren Millilerimiz; bu akşam da Bosna Hersek'i arzulu oyunuyla 1-0 yenerek Norveç'in umutlarını bitirdi.

İSTANBUL - 13. Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri (C) grubunda, Türkiye ile Bosna-Hersek arasında yapılan karşılaşmayı Türkiye 1-0 kazandı.
Karşılaşmanın galibi Milli Takım, 2008 yılında İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenleyecekleri finallere katılmaya hak kazandı.
Ali Sami Yen Stadı'ndaki maçtan 43. dakikada Nihat Kahveci'nin attığı golle galip ayrılan Türk Milli Takımı, puanını 24'e yükseltti ve grubu lider olarak tamamlamayı daha önce garantileyen Yunanistan'ın ardından ikinci sırayı alarak, finallere adını yazdırdı.

"TAKIMIMLA BİRLİKTE FİNALLERDE OLACAĞIM"
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 13. Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde de milli takımın başında olacağını söyledi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Terim, grup maçlarının ardından görevinden ayrılacağı yönündeki iddiaların sorulması üzerine, ''Ben işin gereğini yapmaya çalışan bir insanım.  Eğer kaybedilseydi, birilerin sorumlu olması lazımdı ve ben o sorumluluğu taşıyacağımı ifade etmiştim. Takımımla birlikte finallerde tabii ki olacağım. Ben bir söz verdim, 'Gruplardan çıkacağız ve finallerde de önemli işler yapacağız' diye. Bir bedel varsa, Türkiye'de böyle bir adet var, ben öderim demiştim. 'İstifa mı?, istifade mi? bakacağız' demiştim. İstifadeye döndü iş. Tabii ki oyuncularımı bırakmayacağım'' diye konuştu.
Terim, takımda yapacağı değişikliklerin de sinyalini vererek, "Bugün Emre Aşık ile Rüştü'yü çıkarırsanız, takımın çoğunun genç olduğunu göreceksiniz. Şimdi başka arkadaşlar da gelecek. Sakat veya cezalı olmalarından dolayı alamadıklarımız oldu. Finallere kadar önümüzde 7 ay zaman var. En iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.
Avrupa Şampiyonası finallerinde, gruptaki rakiplerinin kimler olmasını istediğinin sorulması üzerine, Dünya Kupası ile Avrupa Şampiyonası'nın birbirinden ayrı düşünülmesi gerektiğini anlatan Terim, "Finallerde beklediğim bir takım yok" yanıtını verdi.

SPOR DERGİSİ KICKER: NİHAT'IN GOLÜ TÜRKİYE'Yİ COŞTURDU
(A) Milli Futbol Takımı'nın Bosna Hersek'i 1-0 yenerek Avusturya ve İsviçre'de düzenlenecek olan 2008 Avrupa Şampiyonası finallerine katılma hakkını elde etmesi, Alman gazetelerinde benzer yorumlarla verildi. Alman spor dergisi Kicker, ''Nihat'ın golü Türkiye'yi coşturdu'' başlığıyla verdiği haberde, Türkiye'nin, Bosna-Hersek karşısında maçın başından itibaren oyunu kontrol ettiğini, Hamit'in pasıyla Nihat'ın golü bulduğunu ve Türkiye'nin haklı bir galibiyet elde ettiğini yazdı.



Bu haber 441 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,573 µs