En Sıcak Konular

FENERBAHÇELİ SEMİH ŞENTÜRK ''DALYA''YA HAZIRLANIYOR

17 Ekim 2008 16:11 tsi
FENERBAHÇELİ SEMİH ŞENTÜRK ''DALYA''YA HAZIRLANIYOR Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, yarınki Kocaelispor maçında ''Dalya''ya hazırlanıyor.

İSTANBUL - Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, yarınki Kocaelispor maçında ''Dalya''ya hazırlanıyor.
     Birinci Lig'de Fenerbahçe formasını 99 kez giyip, rakip fileleri 32 kez havalandıran Semih, takımının Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Kocaelispor ile yapacağı maçta görev alması durumunda, sarı-lacivertli formayla 100. maçını oynayacak.
     Fenerbahçe PAF Takımı'na 1999-2000 sezonunda İzmir'in Özçamdibispor takımından transfer edilen Semih, 2001-2002 sezonunda kiralık olarak İzmirspor'da forma giydi. 2002-2003 sezonu da dahil, dönem dönem (A) ve PAF takım maçlarında görev alan, 2003-2004 sezonundan itibaren tamamen (A) takım forması giymeye başlayan forvet oyuncusu, sarı-lacivertli ekipte geçen sezon adeta patlama yaptı.
     PAF Ligi'nde 2000-2001 sezonunda ''Gol Kralı'' olan, geçen sezon da Turkcell Süper Lig'de krallık tacını takan Semih, Aykut Kocaman'ın ardından 13 sezon sonra Fenerbahçe'nin gol kralı Türk futbolcusu oldu.
     2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde attığı kritik gollerle de (A) Milli Takım'ın etkili isimlerinden birisi olan Semih, bu sezon sakatlığı nedeniyle forma giymediği maçlarda Fenerbahçe'de yokluğunu fazlasıyla hissettirdi.
     Bu sezon forma giydiği 3 maçta toplam 139 dakika sahada kalan Semih Şentürk, lig (1) ve Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme (5) maçlarında toplam 6 gole imzasını attı.

FENERBAHÇE, KOCAELİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

     Fenerbahçe, ligin 7. haftasında yarın deplasmanda Kocaelispor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.
     Samandıra Tesisleri'nde, teknik direktör Luis Aragones yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, futbolcuların taktik ağırlıklı maç yaptıkları bildirildi.
     Deivid ve Vederson'un çift kale maça katılmayarak kondisyoner Carlos Cascallana yönetiminde özel bir çalışma yaptığı, Gökhan ve Emre'in ise tesislerde tedavilerini sürdürdüğü ifade edildi.
     Fenerbahçe kafilesi yarın Kocaeli'ne gidecek.

FENERBAHÇE'DE TEK HEDEF GALİBİYET

     Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de tek hedef galibiyet.
     Sezona kötü başlangıç yaparak ilk 6 haftanın ardından 2 galibiyet, 4 yenilgi alarak puan cetvelinde 12. sıraya yerleşen sarı-lacivertliler, Kocaelispor önünde 3 puan alarak, ligde iki haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sarı-lacivertliler 4. hafta Gençlerbirliği galibiyetinin ardından, 5. haftada Sivasspor'a 2-1, 6. haftada da Kayserispor'a 4-1'lik skorlarla mağlup olmuştu.
     Fenerbahçe'nin Kocaelispor karşısında alacağı galibiyet, bu sezon deplasmanda kazanacağı ilk maç olacak. Sarı-lacivertli ekip, bu sezon deplasmandaki 3 maçında da Gaziantepspor, Hacettepe ve Sivasspor'a yenildi.
     Sakatlıkları nedeniyle Kayserispor maçında forma giyemeyen Alex, Semih ve Lugano yarınki maçta forma giyebilecek. Tedavileri süren Gökhan ve Emre'nin kadroda yer almaması bekleniyor.
     Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.



Bu haber 404 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,070 µs