En Sıcak Konular

TÜRKİYE TEZLERİNİ ''TÜRKİYE'' KİTAPÇIĞIYLA ANLATACAK

16 Ekim 2008 23:05 tsi
TÜRKİYE TEZLERİNİ ''TÜRKİYE'' KİTAPÇIĞIYLA ANLATACAK Türkiye'nin 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarına yönelik cevapları ile terör örgütü PKK'nın ''Çirkin yüzü'', ''Türkiye 2008'' kitapçığıyla, 9 dilde tüm dünyaya anlatılacak.

ANKARA - Türkiye'nin 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarına yönelik cevapları ile terör örgütü PKK'nın ''Çirkin yüzü'', ''Türkiye 2008'' kitapçığıyla, 9 dilde tüm dünyaya anlatılacak. 
    Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Salih Melek, ''Türkiye'de, ülke hakkında her konuyu içine alan bu kadar kapsamlı bir kitap yok özellikle de İspanyolca ve Çince'' dedi. 
Melek, artık ''klasik'' haline gelen ve her yıl güncellenen ''Türkiye'' almanağına bu yıl, önemli eklemeler yaptıklarını söyledi. 
     1915 yılına ilişkin Ermeni iddialarına yönelik Türkiye'nin cevaplarının kitapçığa dahil edildiğini belirten Melek, Dışişleri Bakanlığı ile ilgili kurumların göztetiminde hazırlanan metnin, belgelere ve bilimsel gerçeklere dayalı olduğunu vurguladı. 
     Geçen yılki baskıda yer alan ve bu dönem tekrar güncellenen terör örgütü PKK ile ilgili bölümün de örgütün ''Çirkin yüzünü'' ortaya koyduğunu dile getiren Melek, ''Çünkü terör sadece Türkiye'nin sorunu değil, tüm dünyanın sorunudur. PKK da ülkemizde suçsuz insanlara, ülkemize yönelik terör eyleminde bulunmaktadır. 9 dilde tüm dünyaya anlatmak istedik ki PKK bir terör örgütüdür. Masum insanların canına kıymaktadır'' diye konuştu.
     Melek, almanakta bu yılki önemli bir diğer gelişmenin de Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Arapça, Rusça, Japonca ve İspanyolca baskısına Çince'nin de eklenmesi olduğunu bildirdi. 

Bu haber 461 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,399 µs