En Sıcak Konular

TOPÇU : TSK MİLLETİMİZİN GÖZBEBEĞİDİR

16 Ekim 2008 15:18 tsi
TOPÇU : TSK MİLLETİMİZİN GÖZBEBEĞİDİR BBP Genel Sekreteri Yalçın TOPÇU, yaptığı açıklamada TSK’yı yıpratmaya yönelik planlı bir operasyon olduğunu belirterek yaptığı taraflı haberler dolayısıyla Taraf Gazetesi’ni eleştirdi:

ANKARA- BBP Genel Sekreteri Yalçın TOPÇU, yaptığı açıklamada TSK’yı yıpratmaya yönelik planlı bir operasyon olduğunu belirterek yaptığı taraflı haberler dolayısıyla Taraf Gazetesi’ni eleştirdi:
     Bayraktepe’ye yönelik PKK saldırıları sonucu şehit düşen askerlerimizin kamuoyunda oluşturduğu üzüntü iklimini fırsat bilerek TSK’yı zafiyet içinde gösterme ve PKK’yı yüceltme çabalarını sorumlu bir siyasetçi olarak şiddetle kınıyorum. Söz konusu baskın ile ilgili herhangi bir ihmal var ise TSK disiplini içerisinde gerekli yaptırım zaten gerçekleştirilecektir. Hatalı personeline yönelik TSK’nin geçmişte çeşitli yaptırımlar ve cezalandırmalar yaptığı bilinen bir gerçektir.
     Bu haberler vesilesiyle ‘ şehitler üstünden siyaset yapmak’ sözü tam yerini bulmuştur. Bu haberleri yapanların masum niyet ile hareket etmedikleri, her fırsatta TSK’yı zafiyete düşürmeye çalıştıkları, Türkiye’nin parçalanmasından hiçbir rahatsızlık duymadıkları siyasi hafızamızda saklıdır. Yani, mesele üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir.
     Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’un konu ile ilgili yaptığı açıklamalar mutlaka önemsenmelidir. Ordunun başındaki bir kişinin kıytırık bir gazeteyi muhatap alması elbette kabul edilebilir değildir ve onları şımartmaktadır.
     Öte yandan sürekli TSK’nin altını oymaya çalışan bir gazeteye yönelik bazı yaptırımların da zamanı gelmiştir. Çünkü aşağılanan, zayıflatılmaya çalışılan, saldırılan milletimizin güvenliğinin teminatı gözbebeğimiz ordumuzdur. Başka bir ordumuz başka bir vatanımız yoktur. Medyanın özgür haber alma hakkını tersinden ve politik amaçlı kullananların yaptıklarını hoş görmemiz mümkün değildir.
     BBP olarak, ülkemizin bölünmez bütünlüğü, bağımsız, demokratik ve üniter devlet yapısı hiçbir şekilde tartışmaya açılamayacak değerlerimizdir. TSK’yı zayıflatmakla zihinlerindeki parçalanmış ülke yapısına kavuşacaklarını hayal edenlere de son olarak şu sözü hatırlatmak istiyorum: Hepimiz Mehmediz…

Mir Haber

 

 



Bu haber 394 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,974 µs