En Sıcak Konular

(A) MİLLİ FUTBOL TAKIMI, ESTONYA MAÇINA DOĞRU

13 Ekim 2008 17:04 tsi
(A) MİLLİ FUTBOL TAKIMI, ESTONYA MAÇINA DOĞRU (A) Milli Futbol Takımı, 2010 Dünya Kupası elemelerinde, 5. grupta 15 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Estonya ile yapacağı yapacağı maç için bu ülkeye gitti.

İSTANBUL - (A) Milli Futbol Takımı, 2010 Dünya Kupası elemelerinde, 5. grupta 15 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Estonya ile yapacağı maçın istanbul hazırlıklarını tamamladı.
     BJK İnönü Stadı'nda basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren rejenerasyon ağırlıklı antrenmanda, hafif sakatlıkları devam eden Sabri ve Arda'nın, ısınma hareketlerinin ardından takımdan ayrı, özel çalışma yaptıkları bildirildi.
     Oldukça neşeli geçtiği ifade edilen antrenmanın ardından, konakladıkları otelde yemek yiyen milliler, daha sonra Estonya'ya gitmek için Atatürk Havalimanı'na hareket etti.
     Bu arada, (A) Milli Takım Antrenörü Metin Tekin'in, ay-yıldızlıların gruptaki rakiplerinden Belçika ile İspanya arasında oynanacak karşılaşmayı izlemek üzere yarın Brüksel'e gideceği kaydedildi.

 (A) MİLLİLER ESTONYA'YA GİTTİ

     (A) Milli Futbol Takımı, 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta 15 Ekim Çarşamba günü Estonya ile yapacağı maç için bu ülkeye gitti.
     Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Atatürk Havalimanı'ndan Estonya'ya milli takımın hareketinden önce yaptığı açıklamada, milli takımın ne güçlükte olursa olsun zorlukların üstesinden geldiğini belirterek, milli takımın en beğendiği yönünün de bu olduğunu söyledi.
     Mahmut Özgener, kafile olarak morallerinin yüksek olduğunu belirterek, Estonya'yı yenerek döneceklerini ileri sürdü.
     Özgener, bir gazetecinin, "Bugün bazı gazetelerde 2010 öncesi primlerin görüşüldüğü yazıyor, doğru mu?" sorusu üzerine, "Hayır kesinlikle böyle bir şey konuşulmadı. Primlerle ilgili yazan şeyler doğru değildir. Bizden de hiçbir istek olmadı" dedi.
     Özgener, "Fatih Terim'le anlaşma sağlandı mI?" sorusunu ise "Maç geçsin ondan sonra paylaşacağız sizinle. Hocamızın devam eden bir sözleşmesi var. Bu maçtan sonra da onu uzatacağız. Uzatmamız netleşti, resmileştireceğiz" diyerek cevapladı.
     Milli takım kafilesi daha sonra özel uçakla Estonya'ya hareket etti.



Bu haber 433 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,506 µs