En Sıcak Konular

TERİM: ''BU KADAR EKSİĞE RAĞMEN KAZANMAKTAN MUTLUYUM''

11 Ekim 2008 23:58 tsi
TERİM: ''BU KADAR EKSİĞE RAĞMEN KAZANMAKTAN MUTLUYUM'' Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim Bosna-Hersek karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

İSTANBUL - Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim Bosna-Hersek karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
     Terim, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, 13-14'e yakın sakat oyuncularının bulunduğunu hatırlatarak, ''Yaş ortalamamız 23-24. 17-18 yaşındaki Batuhan çıkıyor, yerine 21 yaşındaki Nuri giriyor. 75. dakikaya kadar 17 şutumuz var. Bu arada rakibin de gol girişimi sadece 4. sonlarda korumak için biraz çekilince, kalemize gelebildiler. Topa yüzde 65 sahip olma oranı olmuş. Sürekli oyunu ileri itmeye çalıştık. Pozitif oynamaya çalıştık'' şeklinde konuştu.
     Saha ve seyirci avantajlarını iyi kullandıklarını kaydeden Terim, ''Oynadık, aradık, fırsat yarattık, her maçta olduğu gibi rakipten daha çok koştuk. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyet çok önemliydi. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Bosna-Hersek gerçekten iyi takım ve iyi oyuncuları var. bu kadar eksikle 3 puan almaktan mutluyum'' diyerek sözlerini tamamladı.
    
     -BLAZEVIC:''TÜRKİYE HAK ETTİ''-
    
     Bosna-Hersek Milli Takımı Teknik Direktörü Miroslav Blazevic de Türkiye'nin bu akşam haklı bir galibiyet aldığını söyledi.
     Blazevic, Bosna-Hersek'in en büyük sorununun savunmasında olduğunu ifade ederek, ''Türkiye kendi uluslararası tecrübelerini sahaya yansıttı ve neticeyi aldı. Savunmamız, yüksek toplara hakim olamadı. Yüksek toplarda başarılı olabilseydik, belki netice böyle olmazdı. Türkiye bileğinin hakkıyla bu maçı kazanmıştır'' diye konuştu.

Bu haber 395 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,796 µs