En Sıcak Konular

TÜRK TELEKOM VİDEOFON'U GENİŞLETİYOR

11 Ekim 2008 17:11 tsi
TÜRK TELEKOM VİDEOFON'U GENİŞLETİYOR Türk Telekom'un, görüntülü konuşma teknolojisi Videofon'u yeni katma değerli servis ve uygulamalarla genişleteceği bildirildi.

İSTANBUL - Türk Telekom'un, görüntülü konuşma teknolojisi Videofon'u yeni katma değerli servis ve uygulamalarla genişleteceği bildirildi.
     Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, yeni uygulamalarla Videofon'un sadece bireysel değil, kurumsal müşteriler tarafından da tercih edilmesinin beklendiği belirtilerek, bireysel müşterilerin, bir yandan Videofon ile görüntülü konuşurken diğer yandan yeni bilgi ve eğlence servislerinden yararlanabilecekleri, kurumların ise Videofon'un ihtiyaçlarına uygun olarak eklenen yeni özellikleriyle verimliliklerini artırabilecekleri vurgulandı.
     Videofon müşterilerine sunulacak olan *8888 Videofon Görüntülü Katma Değerli Servisler Dünyası ile görüntülü sesli yanıt sistemi üzerinden bilgi ve eğlence servisleri sunulacağına işaret edilen açıklamada, müşterilerin bu hizmetten yararlanmaları için Videofon üzerinden *8888?i görüntülü olarak aramalarının yeterli olacağı belirtildi.
     Ardından ekranda beliren görüntülü menüden istenilen servise ulaşılabileceği kaydedilen açıklamada, hizmetlere ilişkin şu bilgilere yer verildi:
     ''Böylece müşteriler, *8888 üzerinden müzik klipleri, film fragmanları, oyunlar gibi eğlenceli servislere, güncel haberler, finans, hava ve yol durumu gibi bilgi servislerine, canlı TV ve radyo kanallarına, masal ve çizgi filmler gibi çocuklara yönelik servislere bağlanabiliyor. CEBIT'te tüm içeriğiyle hazır bir biçimde gösterilecek olan *8888 Videofon Görüntülü Katma Değerli Servisler Dünyası çok yakında hizmete sunulacaktır.''


Bu haber 433 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,420 µs