En Sıcak Konular

FİNALLERE GİDEN YOLDA HAYATİ MAÇ

17 Kasım 2007 13:21 tsi
FİNALLERE GİDEN YOLDA HAYATİ MAÇ (A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda Norveç ile bu akşam saat 20.00'de Oslo'da karşılaşacak.

OSLO - (A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda Norveç ile bu akşam saat 20.00'de Oslo'da karşılaşacak. Grupta Yunanistan'ın ardından finallere gidecek ikinci takımı belirlemesi açısından çok büyük önem taşıyan maç öncesi Türk Milli Futbol Takımı, Norveç ile bugüne dek yaptığı 8 maçtan 3'ünü kazanırken, 3 kez yenildi, 2 maçta da berabere kaldı.
Ay-yıldızlı ekip, Norveç'e geride kalan 8 maçta toplam 9 gol atarken, kalesinde ise 14 gol gördü. Türkiye, Oslo'da daha önce yaptığı 3 maçtan 1'ini kazandı, 1'ini kaybetti, 1'inde de berabere kaldı.
Ullevaall Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak olan ve Alman hakem Marcus Merk'in yöneteceği maça millilerin Volkan, Gökhan, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Hamit, Mehmet Aurelio, Emre Bölezoğlu, Arda, Mehmet Yıldız ve Nihat'tan oluşan muhtemel ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

''KAYBETME KORKUM YOK''

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, kritik Norveç maçıyla ilgili olarak, "Kaybetme korkusu yaşamak istemiyorum. Oyuncularıma da yaşatmak istemiyorum" dedi.
Karşılaşmanın oynanacağı Ullevaall Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Terim, "Kaybetme korkusunu, kazanma arzusuna çevirmeye çalışıyoruz. Çünkü heyecanları ve duyguları idare etmek çok kolay değil" diye konuştu.
Norveç Milli Takımı Teknik Direktörü'nün, finallere gidememeleri halinde istifa edeceğini açıkladığı belirtilerek, bu konuda görüşü sorulan Terim, "O kendi düşüncesi ve ona saygı duyuyorum. İstifa mı olur, istifade mi olur? bakacağız artık. Muhakkak ki, insanlar baskı hissederler. Ben bu baskıyı bertaraf edebilmeliyim."



Bu haber 468 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,323 µs