En Sıcak Konular

ŞEHİT POLİSLERİMİZİ UĞRULADIK

9 Ekim 2008 16:28 tsi
ŞEHİT POLİSLERİMİZİ UĞRULADIK Diyarbakır'da polis servis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan polis memurları toprağa verildi.

ANKARA - Diyarbakır'da polis servis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan polis memurları toprağa verildi.
     Şehit polis memuru Duran Karabuğaş ve Adem Seyfioğlu'nun cenazesi, Kahramanmaraş'ta, Ramazan Tavşancı'nın cenazesi, İstanbul'da, Teknisyen yardımcısı Vedat Ulu'nun cenazesi de doğum yeri olan Diyarbakır'ın Geyiktepe köyünde toprağa verildi.
     Şehit polis memuru Ahmet Kılıçarslan ise memleketi Yozgat'ın Esenli beldesinde, törenle toprağa verildi.

ŞEHİT VEDAT ULU'NUN CENAZESİ :

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da polis servis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan teknisyen yardımcısı Vedat Ulu'nun cenazesi, doğum yeri olan Diyarbakır'ın Geyiktepe köyünde toprağa verildi.
     Şehit Ulu'nun cenazesi, Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen törenin ardından, ambulansla kent merkezine 30. kilometre uzaklıktaki Geyiktepe köyüne getirildi. Köy meydanında Diyarbakır İl Müftüsü Ali Melek'in kıldırdığı cenaze namazının ardından, şehidin cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.
     Cenaze törenine, şehidin ailesi, yakınları, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker ile AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Kutbettin Arzu, İhsan Arslan, Ali İhsan Merdanoğlu, Abdurrahman Kurt ve Osman Aslan ile askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Ulu'nun yakınları cenaze töreninde Kürtçe ağıtlar yakarak üzüntülerini dile getirdi, fenalık geçirenlere sağlık görevlileri müdahale etti.

ŞEHİT POLİS MEMURU DURAN KARABOĞAŞ'IN CENAZESİ:

KAHRAMANMARAŞ - Diyarbakır'da, polis servis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Duran Karaboğaş'ın (40) cenazesi, doğum yeri olan Kahramanmaraş'ın Şahinkayası beldesinde toprağa verildi.
     Şehit Karaboğaş'ın cenazesi, havaalanından cenaze aracına konularak merkez ilçeye bağlı Şahinkayası beldesi Yeşilovası Mahallesi'ndeki camiye getirildi. Cenazenin getirilişi sırasında aile yakınlarının fenalık geçirdiği görüldü.
     Kahramanmaraş İl Müftüsü Bekir Gülge'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından, şehidin cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.
     Cenaze törenine, şehidin ailesi, yakınları, Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gülce, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Şendoğan Karakuş, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sezai Akgün, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Nafi Baytorun ile askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHİT POLİS MEMURU SEYFİOĞLU'NUN CENAZESİ:

ANDIRIN - Diyarbakır'da polis servis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Adem Seyfioğlu'nun cenazesi, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde toprağa verildi.
     Şehit Adem Seyfioğlu'nun cenazesi, havaalanından cenaze aracına konularak Andırın ilçesine bağlı Yeşilova beldesine konvoy eşliğinde getirildi.
     Buradan Yeni Mahalle'de bulunan baba evine götürülen cenaze, baba Selahattin Seyfioğlu, anne Mahire Seyfioğlu ve şehidin kardeşleri tarafından karşılandı. Cenaze getirilirken izdiham yaşandı.
     Şehidin cenazesinin, Yeşilova Orman İşletme Müdürlüğüne ait tesislerin parkına götürülüşü sırasında ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen vatandaşlar "Kahrolsun PKK, kahrolsun Apo. Mecliste PKK istemiyoruz" diye slogan attı.
     Şehit polis memuru Adem Seyfioğlu için düzenlenen törene şehidin anne ve babasının yanı sıra eşi Dilara Seyfioğlu, kardeşleri, yakınları, Kahramanmaraş Vali Vekili Volkan Barış Göçmez, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk, Osmaniye Belediye Başkanı Davut Çuhadar, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Daire Başkanı Ahmet Pet, Osmaniye Emniyet Müdürü Halil yılmaz, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Saim Öztürk katıldı.
     Şehit polis memuru Adem Seyfioğlu'nun cenazesi, törenin ardından Yeşilova mezarlığında toprağa verildi.

ŞEHİT POLİS MEMURU TAVŞANCI'NIN CENAZESİ:

İSTANBUL - Diyarbakır Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu servis aracına düzenlenen terörist saldırıda şehit olan polis memuru Ramazan Tavşancı'nın cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi.
     Şehit polis Ramazan Tavşancı'nın Türk bayrağına sarılı naaşı, törenin yapılacağı Fatih Camisi'ne meslektaşlarının omuzlarında getirildi.
     Cenazenin gelmesinin ardından avluya gelen Tavşancı'nın annesi Hüsne Taşvancı ve yakınları, bir süre şehit polis Ramazan Tavşancı'nın tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.
     Cenaze törenine katılan Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, İstanbul Valisi Muammer Güler, şehit ailesine başsağlığı diledi.
     Törene, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ergin Saygun, Harp Akademileri Komutanı Hava Orgeneral Hasan Aksay, Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Feyyaz Öğütçü, 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Yalçın Ataman, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, meslektaşları ve yakınları katıldı.
     Fatih Müftüsü İsmail İpek tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından konuşan imam Mehmet Aşık, Ramazan Tavşancı'nın ülkenin birliği için şehit düştüğünü belirterek, "Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.
     Tavşancı'nın cenazesi, namazın ardından meslektaşları tarafından bir süre omuzlarda taşındı. Bu arada törene katılanlar tarafından kortej oluşturuldu. Kortejde polis memurunun eşi Seda ve babası Şükrü Taşvancı da yer aldı.
     Ramazan Tavşancı'nın naaşı Fatih Camisi'nden çıkarılırken törene katılanlar, "Polise uzanan eller kırılsın", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde sloganlar attı.
     Tavşancı'nın cenazesi, daha sonra ulaştırıldığı Edirnekapı Şehitliği'nde defnedildi.



Bu haber 400 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,775 µs