En Sıcak Konular

ATALAY: TÜRKİYE BÜYÜYOR, BİRİLERİ BUNDAN RAHATSIZ

9 Ekim 2008 11:03 tsi
ATALAY: TÜRKİYE BÜYÜYOR, BİRİLERİ BUNDAN RAHATSIZ İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Türkiye'nin büyüdüğünü ve birilerinin bundan rahatsız olduğunu belirterek, ''Türkiye'yi kardeş kavgasına sokmak istiyorlar'' dedi.

DİYARBAKIR - İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Türkiye'nin büyüdüğünü ve birilerinin bundan rahatsız olduğunu belirterek, ''Türkiye'yi kardeş kavgasına sokmak istiyorlar'' dedi.
     Diyarbakır'da dün polis servis aracına düzenlenen saldırıda şehit olanlar için tören düzenlendi.
     Polis memurları Ahmet Kılıçarslan, Adem Seyfioğlu, Ramazan Tavşancı, Duran Karaboğaş ve teknik şoför yardımcısı Vedat Ulu'nun cenazesi sabah hastane morgundan alınarak, cenaze töreninin düzenleneceği Ali Gaffar Polis Meslek Yüksekokuluna getirildi.
     Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun katıldığı törende konuşan İçişleri Bakanı Beşir Atalay, şehit ailerinin büyük acı çektiğini, ancak onlar kadar bu acıyı duyup, paylaştıklarını vurguladı.
     Terörün acımasız olduğunu, nerede ve kime karşı olursa olsun terörü lanetlediklerini vurgulayan Atalay, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     ''Zaten terörün nerede ortaya çıkacağı ve kimi vuracağı belli olmuyor. Terörle mücadele dünyanın en önemli meselelerinden biridir. Biz Türkiye olarak bu mücadeleyi planlı ve kararlı olarak sürdürüyoruz. Birliğin, kardeşliğin gelişmesini engellemek, Türkiye'nin büyümesini engellemek istiyorlar. Her bölgemiz bir canlanma içinde ama birileri bundan rahatsız. Türkiye büyüyor, birileri bundan rahatsız. Türkiye'yi kardeş kavgası içine sokmak istiyorlar. Türkiye'nin tekrar iç huzursuzluklarla gelişmesini engellemek istiyorlar. Biz bu konuda ciddi planlı mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz. Ama vatandaşlarımızla terörü çok iyi ayırmalıyız. Biz vatandaşımızın değerini biliyoruz. Vatandaşlarımız bu terör ve teröristlerle mücadele konusunda daha kararlı bir tutum içinde olmalı ve bize yardımcı olmalı.
     Şehitleri uğurlarken üzüntü içinde en önemli husus şudur; bu şehitlerimiz bizlere hangi dersi veriyorsa onu da iyi anlamak durumundayız.''
     Saldırıda yaralanların durumunun iyi olduğunu kaydeden Atalay, şehit yakınlarına seslenerek, ''Şehitlerin emanetisiniz. Bu konuda Türkiye olarak ve emniyet teşkilatı olarak sizlerin yanınızdayız ve hiç yalnız kalmayacaksınız'' diye konuştu.

Bu haber 283 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,838 µs