En Sıcak Konular

SKIBBE: BURSASPOR MAÇINDA YORGUNLUK NEDENİYLE YENİLDİK

9 Ekim 2008 00:40 tsi
SKIBBE: BURSASPOR MAÇINDA YORGUNLUK NEDENİYLE YENİLDİK Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Bursaspor karşısında alınan mağlubiyeti, oyuncuların yorgunluğuna ve defansif orta oyuncuların eksikliğine bağladı.

İSTANBUL - Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Bursaspor karşısında alınan mağlubiyeti, oyuncuların yorgunluğuna ve defansif orta oyuncuların eksikliğine bağladı.
     Skibbe, bu akşam Galatasaray TV'de yayınlanan Teknik Yorum programında soruları yanıtladı. Bursaspor maçında beklenen performansın sergilenememesi ile ilgili değerlendirmede bulunan Alman teknik adam, şunları söyledi:
     ''Bursaspor'a karşı gerçekten eksik başladık. Zaten şöyle diyebiliriz ki performans olarak da yorgunduk ve iyi bir takıma karşı oynamamız gereken düzgünlükte oynayamadık. Bunun dışında da savunmada ve orta saha savunmasında bir eksikliğimiz oldu. Bu gibi maçlarda özellikle defansif orta saha oyuncuları da eksik olursa bu durumu bilirsiniz. Bu tip oyuncularımız eksikti. Hasan, Linderoth, Mehmet Topal ve Barış gibi oyuncularımız yoktu ve bu tip oyuncuların eksikliğini orada hissettik. Bu nedenlerden dolayı, yani defansif orta sahanın eksiklerinden dolayı rakibimize çok kontratak şansı bıraktık. Bu gibi üst düzey maçlarda ve özellikle son kademelerde böyle eksikler olmaması gerekiyor. Kontratak şansı vermememiz gerekiyor, ama biz ne yazık ki verdik.''
     Skibbe, ortaya koydukları futbolda öncelikle zindeliklerinin eksik olduğunu kaydederek, ''Yorgunluk belirtileri vardı. Çünkü arka arkaya maçlar yaptık, o hırslı o istekli yani dinlenmiş bir takım yoktu. Aynı zamanda bazı oyuncular çok üst üste oynamalarından dolayı yorgundular. Bazı oyuncularda sakatlıklarından yeni kurtulmuş olduklarından, antrenmanlarda eksik kaldıkları için iyi performans gösteremediler'' değerlendirmesinde bulundu.
     Bursasporlu futbolcu Yusuf'un ilk yarıda oyuna hakim olduğunu ve rakiplerinin oyununu yönlendirdiğini dile getiren Skibbe, ikinci yarıda bunu engellemeye çalıştıklarını ancak tam anlamıyla yapamadıklarını söyledi.
     Skibbe, Trabzonspor ile ligin 7. haftasında yapacakları maçı kazanıp, aradaki farkı kapamak istediklerini ifade etti.
     Skibbe, Turkcell Süper Lig'de her hafta sürprizlerin olabileceğini, çünkü bütün takımların sürprizlerle dolu olduğunu dile getirdi.
     UEFA Kupası'nda yer aldıkları (B) Grubu'nu da değerlendiren Skibbe, bütün grupların aslında denk dağıldığını kaydetti.
     Skibbe, Türk Milli Takımı'nın oynayacağı Bosna Hersek ve Estonya maçlarında favori gösterildiğini dile getirerek, ''Tüm yüreğimle inanıyorum ki 6 puan alacaklar. Ben de bunun için dua edeceğim'' dedi.

Bu haber 278 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    11,027 µs