En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ MORAL BULDU

6 Ekim 2008 23:01 tsi
 BEŞİKTAŞ MORAL BULDU Turkcell Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Hacettepe'yi 2-1 yenen Beşiktaş, kötü gidişine ''dur'' dedi.

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Hacettepe'yi 2-1 yenen Beşiktaş, kötü gidişine ''dur'' dedi.
     Ligde yaptığı son maçta İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 1-1 berabere kalan, UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında ise deplasmanda Ukrayna'nın FC Metalist Kharkiv takımına 4-1 yenilerek kupaya erken veda eden siyah-beyazlılar, zorlandığı maçta Hacettepe'yi 2-1 yenerek rahat bir nefes aldı.
     Puanını 14'e yükselten siyah-beyazlılar, zirve yarışında 16 puanlı Trabzonspor ve 15 puanlı Bursaspor'u takibini sürdürdü. Beşiktaş ayrıca, haftayı yenilgiyle kapatan ezeli rakiplerinden Fenerbahçe'nin 8, Galatasaray'ın ise 3 puan önüne geçti.
     Ligin 3. haftasında Fenerbahçe'yi yenerek dikkatleri üzerine çeken Hacettepe ise İstanbul'dan puansız ayrılarak, 4 puanda kaldı.
     Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın sürpriz bir kararla Hacettepe karşısında ilk 11'de görev verdiği Batuhan Karadeniz, henüz 7. dakikada takımını 1-0 öne geçiren gole imza koydu.
     Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından 19. Dünya Kupası elemelerindeki Bosna-Hersek ve Estonya maçlarının aday kadrosuna da çağrılan 17 yaşındaki Batuhan Karadeniz, gol sonrası sevincini teknik direktör Sağlam'a sarılarak yaşadı.
     Öte yandan siyah-beyazlı futbolcuların tamamı, atılan ilk gol sonrası teknik heyete destek amacıyla Ertuğrul Sağlam ile adeta kenetlendi.
     Bu arada Beşiktaş'ın 2. golünü atan Mert Nobre de kaleci Hakan Arıkan'a dek koşarak, FC Metalist Kharkiv maçında 4 gol yiyen takım arkadaşıyla gol sevincini paylaştı.
     Takımlarını ilk yarı sonunda ıslıklarla soyunma odasına gönderen Beşiktaşlı taraftarlar, maç bitiminde alkışlarla uğurladı.
     Taraftarlar, ilk yarı bitiminde futbolcuları ıslıklarla soyunma odasına gönderirlerken, ''Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın' diye tempo tuttu.
     İkinci yarı başlamadan önce futbolcuları kapalı tribünün önüne çağan taraftarlar, ''Burası Beşiktaş, adam gibi oynayın'' diye bağırdı.
     Tribünlerin büyük bölümünü dolduran Beşiktaşlı taraftarlar, maç bitiminde futbolcuları alkışlarla soyunma odasına yolladı.
     Beşiktaş'ta, ilk yarının ortalarında sakatlanarak oyundan alınan Serdar Özkan'ın yanısıra maçın sonlarına doğru Serdar Kurtuluş da sakatlandı.
     Müsabakanın 87. dakikasında sakatlık geçiren Serdar Kurtuluş, takımının 3 oyuncu değişikliği hakkını kullandığının farkına varmadan, yedek kulübesine değişiklik yapılması yönünde işarette bulundu. Genç futbolcu, maçın son anlarını sakat sakat tamamlamak zorunda kaldı.
     Öte yandan, numaralı tribünde yer alan kimi taraftarlar, Uğur'un oyuna girişi sırasında, Aydın'ın kenara alınması nedeniyle teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a tepki gösterdi.


Bu haber 453 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,933 µs