En Sıcak Konular

ARAGONES: İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

6 Ekim 2008 01:00 tsi
ARAGONES: İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Kayserispor karşısında aldıkları 4-1'lik mağlubiyetin kötü bir sonuç olduğunu belirterek, ''Kesinlikle istifa etmeyi düşünmüyorum'' dedi.

İSTANBUL - Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Kayserispor karşısında aldıkları 4-1'lik mağlubiyetin kötü bir sonuç olduğunu belirterek, ''Kesinlikle istifa etmeyi düşünmüyorum'' dedi.
     Aragones, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmayla ilgili çok fazla yorum yapacak bir durum olmadığını ifade ederek, ''Rakip oyunun her alanında bizden daha iyiydi'' diye konuştu.
     İspanyol teknik adam, bir soru üzerine, antrenörlük hayatında böyle zor zamanların olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
     ''Böyle durumlardan defalarca geçtim, ama ben bugün böyle bir sonuç kesinlikle düşünmüyordum. Bir düş kırıklığı oldu. Bu durumdan çıkmamız için çalışmamız ve sakat oyuncularımızın en kısa zamanda takıma katılmalarını sağlamamız lazım.''
     Aragones, ''İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?'' şeklindeki soruya, ''4-1 kaybetmek kötü bir sonuçtur, ama kesinlikle istifa etmek için buraya gelmedim. Bildiğimin en iyisi yapabilmek için buradayım. Kesinlikle istifa düşüncem yok'' yanıtını verdi.
     İspanyol teknik adam, ''Yönetimden istifanız yönünde talep gelirse ne yaparsınız?'' sorusunu ise ''Bu konuyu hiç düşünmedim, öyle bir şey gelirse düşünür müyüm bilmiyorum, ama ben buraya yararlı olabilmek için geldim'' diye cevapladı.
     Luis Aragones, ''Sezon başına dönsek, bu halde transfer tercihlerinizi yeniden değerlendirir misiniz?'' şeklindeki soru üzerine, ''Transfer konusu benim dışımda gelişen bir konu. Kulüp bu konuda etkin rol oynuyor. Ben bu konunun içinde değilim'' dedi. ''Transferler, görüşleriniz doğrultusunda yapılmadı mı?'' sorusuna ise Aragones, ''Bu konuda hiçbir konuşmamız geçmemiştir'' karşılığını verdi.
     İspanyol çalıştırıcı, basın toplantısı sırasında bu konuyla ilgili bir başka soru üzerine şunları söyledi: 
    ''Başkanımızla aramızda her zaman iletişim vardır. 4 ay boyunca belli konuşmalar olmuştur. Biraz önceki soruya 'Şu an için yoktur' dedim. Transfer döneminde almak istediğimiz oyuncular oldu, onları alamadık. Tabii ki şu anda yaptığımız bir görüşme yok, transfer görüşmesi olmadı, ama 3-4 ay önce transferle ilgili görüşmeler yaptık, fakat bunlar da iyi sonuçlanmadı.''
     Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise Fenerbahçe karşısında oyun olarak istediklerini sahaya yansıttıklarını ifade ederek, ''Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.
     Fenerbahçe karşısında arkaya atılan toplarla gol bulmayı amaçladıklarını anlatan Kafkas, ''Bunu da hızlı oyuncularla başardık. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Üst sıralarda yer bulmak istiyoruz. Bu sene çok ucuz bir şekilde elendiğimiz Avrupa Kupaları'nda seneye ismimizi duyurmak istiyoruz'' diye konuştu.
     Kafkas, bu kadar farklı kazanmayı beklemediklerini ifade ederek, ''Girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik ve böyle bir sonuç ortaya çıktı. 6 eksiğimiz vardı, ama farklı bir galibiyet aldık'' şeklinde konuştu.

Bu haber 260 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,977 µs