En Sıcak Konular

TRABZONSPOR 6. HAFTADA DA LİDERLİĞİNİ KORUDU

5 Ekim 2008 23:55 tsi
TRABZONSPOR 6. HAFTADA DA LİDERLİĞİNİ KORUDU Türkcell Süper Lig'de yarın yapılacak Beşiktaş-Hacettepe maçı dışında tamamlanan 6. haftada, Trabzonspor liderliğini korudu.

ANKARA - Türkcell Süper Lig'de yarın yapılacak Beşiktaş-Hacettepe maçı dışında tamamlanan 6. haftada, Trabzonspor liderliğini korudu.
     Trabzonspor, konuk olduğu Konyaspor'u 3-2 yenerek puan kaybı yaşamadan 16 puanla zirveyi kimseye kaptırmadı. Geçen hafta ikinci sırada yer alan Bursaspor, bu hafta konuk ettiği Galatasaray karşısında 2-1 üstünlük sağlayarak bu hafta da Trabzonspor'un takipçisi oldu.
     Deplasmanda puan kaybı yaşayan sarı-kırmızılı ekip ise geçen hafta yükseldiği üçüncülük koltuğunu, bu hafta deplasmanda Antalyaspor'u 4-1 yenen Gaziantepspor'a bıraktı ve 4. sıraya geriledi.
     Üst üste alınan kötü sonuçların ardından bu haftaki performansı merakla beklenen Fenerbahçe, taraftarlarını yine hayal kırıklığına uğrattı. Sarı-lacivertli ekip, kendi sahası ve seyircisi önünde Kayserispor'a 4-1 gibi farklı bir skorla yenilerek puan tablosundaki düşüşünü sürdürdü. Fenerbahçe, 10. sıradan 12. sıraya geriledi.
     Öte yandan, 4. haftada yakaladığı liderlik koltuğunda uzun süre kalamayan ve bu hafta 1 maç eksikle puan tablosunda 5. sırada yer alan Beşiktaş, 6. hafta maçında yarın sahasında Hacettepe ile karşı karşıya gelecek.
     Ligde 6. haftada 4 maçı ev sahibi takım kazanırken, 4 maçta konuk ekip galip geldi.
     Gol krallığı yarışında ise Bursasporlu Sercan Yıldırım, Galatasaray'a attığı golle, gol sayısını 5'e çıkararak zirveye oturdu. Antalyasporlu Djiehoua Gaziantepspor'a karşı takımının tek golünü kaydederek 4 golle ikinci sırada yer aldı. Ayrıca Gaziantepsporlu Mehmet Yozgatlı, Konyaspor'a 2 gol birden atan Trabzonsporlu Isaac, Konyasporlu Veysel ve Galatasaraylı Baros 4'er golle ikinciliği paylaştı. Yarışta 3'er golle 3. sırada yer alan futbolcular Trabzonsporlu Umut Bulut, Beşiktaş'tan Bobo, Ankarasporlu Mehmet Çakır, Trabzonsporlu Gökhan Ünal, Sivassporlu Mehmet Yıldız ve Galatasaraylı Kewell oldu.

Bu haber 399 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,356 µs