En Sıcak Konular

FENERBAHÇE'YE ŞOK YENİLGİ

5 Ekim 2008 23:55 tsi
FENERBAHÇE'YE ŞOK YENİLGİ Turkcell Süper Lig'de Kadıköy'de Kayserispor'a 4-1 yenilen Fenerbahçe, sezonun ilk 5 haftasında aldığı kötü sonuçların ardından, bu mağlubiyetle büyük bir şok yaşadı.

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de Kadıköy'de Kayserispor'a 4-1 yenilen Fenerbahçe, sezonun ilk 5 haftasında aldığı kötü sonuçların ardından, bu mağlubiyetle büyük bir şok yaşadı.
     Kötü bir dönem geçiren sarı-lacivertliler, kendi seyircisi önünde düşüşe son vermek için çıktığı mücadelede rakibine farklı yenilerek ligdeki 6. maçında 4. yenilgisini aldı.
     Ligin ilk 5 haftasında deplasmanda yaptığı 3 maçı da kaybeden ve iç sahadaki 2 maçını kazanan Fenerbahçe, 6. hafta mücadelesinde bu kez kendi evinde yenilgiden kurtulamadı.
     Fenerbahçe bu sezon ligde sahasındaki ilk yenilgisini alırken, Kayserispor da ilk deplasman galibiyetini elde etti.
     Sarı-lacivertli ekip geçen sezonun 23. haftasında Kadıköy'de Bursaspor'a 2-0 yenildiği maçın ardından, ligde 7 maç sonra kendi evinde mağlup oldu. Fenerbahçe'nin bu yenilgi sonrası 6. maçta puan kaybı da 12 puan oldu.
     Maçın ilk yarısının ardından tribünlerin tepkileriyle soyunma odalarına giden sarı-lacivertlilerin, ikinci yarıya büyük bir seyirci desteğiyle başladığı mücadelede Kayserispor'a gücü yetmedi.
     Fenerbahçeli taraftarlar, takımın durumuna ve yönetim kuruluna olan tepkilerini ''I Love You Zico'' ve ''Mehmet Aurelio'' tezahüratlarıyla dile getirdi.
     Sarı-lacivertli ekibin maçta yediği 4. golden sonra tepkili sesler yükselen tribünlerden ilk önce yoğun bir şekilde, ''I Love You Zico'' tezahüratları yükseldi. Taraftarlar bu tezahüratı maç sonunda stat dışında da sürdürdü.
     Taraftarlar daha sonra İspanya'nın Real Betis takımına transfer olan Brezilya asıllı oyuncu Aurelio için ''Mehmet Aurelio'' şeklinde tempo tuttu.
     Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının yedikleri 4. golden sonra tribünlerden ayrılmaya başladı. Maçın bitiş düdüğünde tribünlerin büyük bölümü boşaldı.
     Maraton üst tribünde bir grup taraftar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik, ''Bizimle uğraşma, takımı toparla'' şeklinde tempo tuttu. Bu grubun bir ara tribünlerdeki bölünmeyle ilgili olarak küfürlü tezahürat yaptığı duyuldu.
     Bu arada maç sonrası stat dışındaki bazı sarı-lacivertli taraftarlar, ''Yönetim istifa'' tezahüratında bulundu.
     Genç Fenerbahçeliler grubunun bulunduğu bölümdeki taraftarlar yenilen 2. golün ardından sahaya sırtlarını dönerek takımı protesto etti. Bu grup, sırt dönme hareketiyle diğer tribünlerden tepki aldı.
     Sarı-lacivertliler, ilk yarının bitiş düdüğüyle soyunma odasına giderken tribünlerin genelinde yuhalama sesleri yükseldi.

Bu haber 442 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,189 µs