En Sıcak Konular

AYBABA: MÜKEMMELE YAKIN BİR FUTBOL OYNADIK

5 Ekim 2008 23:32 tsi
AYBABA: MÜKEMMELE YAKIN BİR FUTBOL OYNADIK Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 2-1 galip geldikleri Galatasaray maçında, mükemmele yakın futbol oynadıklarını söyledi.

BURSA - Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 2-1 galip geldikleri Galatasaray maçında, mükemmele yakın futbol oynadıklarını söyledi.
     Aybaba, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, sarı-kırmızılı takımın bu sezon oynadığı tüm lig maçlarını futbolcularıyla birlikte kasetlerden izleyip, eksik bölgelerini tespit ettiklerini kaydetti.
     Galatasaray'ın bu sezon sonuca bireysel yetenekleri fazla olan oyuncularıyla gittiğini anlatan Aybaba, rakibe oyun kuracak alan bırakmayıp, defansın arkasına atacakları toplarla sonuca gitmeyi düşündüklerini ve bunu iyi uyguladıklarını ifade etti.
     Aybaba, sezon başından beri sergiledikleri mücadele sonucu kendilerine inanmayanların bile artık Bursaspor'un yanında hareket ettiğini dile getirerek, şunları söyledi:
     ''Mükemmele yakın bir futbol oynadık. Rakibin zaaflarını iyi değerlendirip sonuca gittik. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Biz elimizden geleni yapıyoruz ama sadece bizim çabamız yetmez. Bu yıl Bursaspor'un yılı olacak. Ancak bunun için tüm kentin kenetlenmesi lazım. Biz şu ana kadarki başarımızı yeterli görmüyoruz. Hedefimiz, ligi 5. veya 6. bitirip, UEFA vizesi almak, Türkiye Kupası'nda da final oynamak.''
     Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe ise yenilgiyi yorgunluğa ve sakat futbolcuların çokluğuna bağladı.
     Skibbe, ''Skor 2-0 olmasına karşın iyi şeyler yapmaya başladık. İkinci yarı daha agresif bir futbol sergiledik. Skoru 2-1 yaptık ve goller bulmak için gerekli mücadeleyi ikinci 45 dakikada sahaya yansıttık. Yorgunluk ve sakatların çokluğu, yenilgide önemli etkendi. İstanbul'a yine hayal kırıklığıyla döndüğümüz için üzgünüz'' diye konuştu.

Bu haber 434 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,357 µs