En Sıcak Konular

FATİH TERİM ADAY KADROYU AÇIKLADI

4 Ekim 2008 15:55 tsi
FATİH TERİM ADAY KADROYU AÇIKLADI A) Milli Futbol Takımı'nın 2010 Dünya Kupası Avrupa elemelerinde 11 Ekim Cumartesi günü İstanbul'da Bosna-Hersek, 15 Ekim Çarşamba günü de deplasmanda Estonya ile yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

İSTANBUL - (A) Milli Futbol Takımı'nın 2010 Dünya Kupası Avrupa elemelerinde 11 Ekim Cumartesi günü İstanbul'da Bosna-Hersek, 15 Ekim Çarşamba günü de deplasmanda Estonya ile yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı.
     Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından belirlenen aday kadroya Hamit Altıntop, Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci ve Semih Şentürk'ün sakatlıkları nedeniyle çağrılmadığı bildirildi.
     (A) Milli Takım'ın 28 kişilik aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
     Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Serdar Kulbilge (Kocaelispor), Tolga Zengin (Trabzonspor)
     Savunma oyuncuları: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Serdar Kurtuluş (Beşiktaş), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Servet Çetin (Galatasaray), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), İbrahim Kaş (Getafe), Gökhan Zan (Beşiktaş), Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Çağlar Birinci (Denizlispor), Uğur Boral (Fenerbahçe)
     Orta saha oyuncuları: Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Aydın Yılmaz (Galatasaray), Ayhan Akman (Galatasaray), Mehmet Aurelio (Real Betis), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Mehmet Topuz (Kayserispor), Caner Erkin (CSKA Moskova), Arda Turan (Galatasaray)
     Hücum oyuncuları: Halil Altıntop (Schalke 04), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Batuhan Karadeniz (Beşiktaş), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Mehmet Yıldız (Sivasspor)

(A) MİLLİ FUTBOL TAKIMI 6 EKİMDE TOPLANIYOR

     2010 Dünya Kupası Avrupa elemelerinde 11 Ekim Cumartesi günü İstanbul'da Bosna-Hersek, 15 Ekim Çarşamba günü de deplasmanda Estonya ile karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu, 6 Ekim Pazartesi günü İstanbul'da toplanacak.
     Swissotel'de akşam saat 17.00'de bir araya gelecek milliler, ilk antrenmanını 7 Ekim Salı günü Ali Sami Yen Stadı'nda basına kapalı yapacak.
     (A) Milli Takım antrenmanlarından, sadece maçlardan bir gün önce yapılanlar 15 dakika süreyle basına açık olacak.
     (A) Milli Takım'ın 11 Ekim Cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda yapacağı ve saat 21.00'de başlayacak Bosna-Hersek karşılaşmasını, Macaristan Futbol Federasyonu'ndan hakem Viktor Kassai yönetecek.
     15 Ekim Çarşamba günü Estonya'nın Tallinn kentinde oynanacak ve TSİ 21.30'da başlayacak Estonya-Türkiye maçını ise Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Robert Malek yönetecek.



Bu haber 376 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,056 µs