En Sıcak Konular

ANTALYA KEPEZ BELEDİYE ZORLANDI

3 Ekim 2008 23:12 tsi
 ANTALYA KEPEZ BELEDİYE ZORLANDI Basketbolda 24. Erkekler Teknosa Türkiye Kupası Eleme Turu (B) Grubu'nda, normal süresi 94-94 eşitlikle sona eren maçta Antalya Kepez Belediyesi, Bandırma Banvitspor'u 111-105 yendi.

SİVAS - Basketbolda 24. Erkekler Teknosa Türkiye Kupası Eleme Turu (B) Grubu'nda, normal süresi 94-94 eşitlikle sona eren maçta Antalya Kepez Belediyesi, Bandırma Banvitspor'u 111-105 yendi.
     Karşılıklı basketlerle başlayan maçın ilk bölümünü Bandırma ekibi 26-24 önde kapadı.
     Bandırma Banvit, 2. periyotta da etkili oyununu sürdürdü. Rakibine ilk periyoda oranla daha az sayı şansı tanıyan Bandırma Banvitspor, devreyi 61-44 önde tamamladı.
     3. periyodun ilk dakikalarında da üstün bir oyun ortaya koyan Bandırma Banvitspor, arka arkaya bulduğu basketlerle farkı 23 sayıya dek çıkardı. Daha sonra oyunda dengeyi sağlayan Antalya ekibi, periyodun sonlarına doğru başta Martin ve Bavciç olmak üzere tüm oyuncuların etkili oyunuyla farkı kapadı ve 3. periyot da Bandırma Banvitspor'un 76-72 üstünlüğüyle sona erdi.
     Son periyotta özellikle Taylor ve Bavciç ile sayılar bulan Antalya Kepez Belediyesi, periyodun ilk 2 dakikasında 5 sayı üreterek 77-76 öne geçti. Crispin ile arka arkaya sayılar bulan Bandırma Banvitspor, yeniden oyundan üstün duruma geldi.
     Antalya Kepez Belediyesi, serbest atıştan bulduğu sayılarla son anlarda 91-91 eşitliği yakaladı. Son saniyeleri karşılıklı basketlerle geçen maçta Antalya ekibi, son 10 saniyeye Taylor'ın serbest atıştan kazandırdığı 2 sayıyla 94-93 önde girdi.
     Maçın bitimine 7 saniye kala serbest atış kazanan Bandırma takımında, Agudio'nun bu atışlardan 1'ini sayıya çevirmesi üzerine normal süre 94-94 eşitlikle tamamlandı.
     Uzatma bölümünün ilk dakikalarında Taylor ve Martin ile sayılar bulan Antalya Kepez Belediyesi, bir ara farkı 7 sayıya çıkardı. Son 1 dakikaya 6 sayı önde giren Antalya ekibi, maçtan da 111-105 galip ayrıldı.

Bu haber 421 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,202 µs