En Sıcak Konular

SAĞLAM: AMAÇ GOL YEMEMEK OLMAYACAK

1 Ekim 2008 23:29 tsi
SAĞLAM: AMAÇ GOL YEMEMEK OLMAYACAK Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yarın gol yememeyi ve kaybetmemeyi amaçlayan bir anlayışla sahada olmayacaklarını söyledi.

KHARKIV - Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yarın gol yememeyi ve kaybetmemeyi amaçlayan bir anlayışla sahada olmayacaklarını söyledi.
     Sağlam, maçın oynanacağı Metalist Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, ilk maçta 1-0 kazanıp avantaj elde ettikleri UEFA Kupası'nda gruplara yükselme turunda yarın iyi bir ekiple karşı karşıya geleceklerini belirterek, ''İlk maçta alınan 1-0'lık sonuç avantaj gibi gözükse de turu garantileyecek bir skorun olmadığının bilincindeyiz. Rakibin amacının gol atmak, kazanmak olması belki de yarınki maçı bizim için kolaylaştıracak unsurlardan biri olarak ön plana çıkacak'' diye konuştu.
     Geçtiğimiz dönemlerde rakiplerini izledikleri maçlarda defansif futbolu iyi oynayan ve kontra atağa iyi çıkan bir ekip olarak gördüklerini vurgulayan Ertuğrul Sağlam, ''Bunu İstanbul'daki maçta da çok iyi uyguladılar. Bu iyi yaptıkları bir iş, ancak yarın tabiki gol atmak zorunda olacakları için onlar adına dezavantaj oluşturabilir. Yarınki maçta gol yememek bizim için ne kadar önemliyse, atacağımız bir golün bizi ne kadar rahatlatacağı bir gerçek. Bu nedenle hem defansif tedbirlerimizi alıp, hem de ofansta üretken olmaya çalışacağız'' diye konuştu.
     Takımda son lig maçında sakatlanan Sivok'un yanı sıra Rüştü'nün sakatlığının bulunduğunu hatırlatan siyah-beyazlı takımın teknik adamı, şunları söyledi:
     ''Sivok'un durumu henüz netleşmemiş durumda. Kaleci Rüştü'nün de sıkıntıları var. Serdar Özkan şu anda tam iyileşmiş durumda değil. Bu 3 arkadaşın durumu netleşmedi. Bugünkü idmandan sonra durumlarını değerlendirip, doktorlarla yapacağımız görüşme sonunda yarın oynayıp oynamayacaklarına karar vereceğiz.''
     Ertuğrul Sağlam, Metalist Kharkiv takımıyla ilgili bir soru üzerine ''Metalist Kharkiv etkili oyunculara sahip bir takım. Son dönemde ön plana çıkan oyuncuları Devic, Jackson ve Edmar. Bunlar ön plana çıkarılabilir. Ama genel anlamda iyi oyunculara sahip bir takım'' dedi.
     Ertuğrul Sağlam, tur şansı yüzde kaç olduğu yönündeki soruyu ise ''Futbolda analizler ve istatistikler yapıyoruz. Ama futbol enteresan bir oyun. Rakamlarla sonuçları belirleyemiyorsunuz. Şans ortada gibi gözükse de ilk maçtaki avantajımız bizi biraz daha ön plana çıkarıyor'' şeklinde cevapladı.
     Bu arada siyah-beyazlı takım, yarın Metalist Kharkiv takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla bitirdi.

BEŞİKTAŞ METALİST MAÇINA HAZIR

HARKOV - UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla karşılaşacak Beşiktaş'ta Gökhan Zan sakatlandı.
     Akşam antrenmanında çarpışma sonucu boynundan sakatlanan siyah-beyazlı futbolcunun Metalist Kharkiv karşısında forma giyip giyemeyeceği yarın belli olacak.
     Öte yandan, Sivok ile kaleci Rüştü'nün de durumunun yarın netlik kazanacağı öğrenildi.



Bu haber 426 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,732 µs