En Sıcak Konular

TOPTAN, BAYRAM NAMAZINI ACILIK CAMİSİ'NDE KILDI

30 Eylül 2008 11:16 tsi
TOPTAN, BAYRAM NAMAZINI ACILIK CAMİSİ'NDE KILDI Zonguldak'ta Acılık Camisi'nde bayram namazını kılan Toptan, ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayramların bütün duyguların ortaya çıktığı, sevginin, hoşgörünün ve barışın egemenliğinin yaşandığı günler olduğunu söyledi.

ZONGULDAK - TBMM Başkanı Köksal Toptan, ''Bugünler, üzülerek ifade etmek gerekir ki tatil olarak değerlendirilmektedir, oysa çocukların çok sevileceği ve sevindirileceği, büyüklerimizin hatırlarının sorulacağı günler olarak değerlendirilmelidir'' dedi.
     Zonguldak'ta Acılık Camisi'nde bayram namazını kılan Toptan, ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayramların bütün duyguların ortaya çıktığı, sevginin, hoşgörünün ve barışın egemenliğinin yaşandığı günler olduğunu söyledi.
     Herkesin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Toptan, ''Türkiye, bu bayrama da çok şükür huzur içinde girmektedir. Ülkemiz sahip olduğu potansiyeliyle geleceğe ümitle bakan, çok iyi yetişmiş, genç ve eğitilmiş insan gücüne sahiptir. Bizim bu insan gücümüz, barışı, huzuru, koruduğumuz müddetçe, heyecanımızı ve enerjimizi kalkınmaya, milletimizin refahına ve huzuruna ayırdığımız müddetçe bizi varmak istediğimiz büyük hedeflere vardırır diye düşünüyorum'' diye konuştu.
     TBMM Başkanı Toptan, parlamento başta olmak üzere iktidar, muhalefet, hükümetler, gelmiş geçmiş bütün Cumhuriyet hükümetleri, devletin bütün kurumları ve özel sektörün Türkiye'yi hedeflerine vardırmak için gece gündüz çalıştığına dikkati çekerek, ''Bundan sonra da bu gayretleri sürdüreceğiz. Birbirimizi sevmeye, dinlemeye, anlamaya, hoşgörülü davranmaya mecbur hissettiğimiz oranda ve müddetçe bizi başarılı olmaktan kimse alıkoyamaz'' dedi.

TOPTAN: FB MUTLAKA DİNAMO KİEV'İ YENMELİ

     TBMM Başkanı Köksal Toptan, ''Fenerbahçe'nin mutlaka Dinamo Kiev'i yenmesi lazım, yenmezse daha zor durumla karşı karşıya kalacaktır'' dedi.
     Toptan, Zonguldak'ta Acılık Camisi'nde bayram namazını kıldı. Toptan, namazın ardından AA muhabirinin, ''Galatasaray taraftarısınız, takımınızın Bellinzona ile karşılaşacağı UEFA Kupası 1. Tur rövanş maçı hakkında ne düşünüyorsunuz'' sorusu üzerine, öncelikle bu akşam Fenerbahçe'ye başarılar dilediğini söyledi.
     Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir maça çıkacağını hatırlatan Toptan, şöyle dedi:
     ''Fenerbahçe'nin mutlaka Dinamo Kiev'i yenmesi lazım, yenmezse daha zor durumla karşı karşıya kalacaktır. Fenerbahçe bizi sevindirdikten, bayramı yaşattıktan sonra öyle ümit ediyorum ki hem Galatasaray hem Beşiktaş hem de Kayserispor perşembe akşamı bize daha güzellikler yaşatacaktır.''



Bu haber 443 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,528 µs