En Sıcak Konular

POLAT: ARTIK MAÇLARI GOL YEMEDEN TAMAMLAMALIYIZ

29 Eylül 2008 08:46 tsi
POLAT: ARTIK MAÇLARI GOL YEMEDEN TAMAMLAMALIYIZ Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 4-1 kazanılan Konyaspor maçında sergilenen futbolun kendilerini gelecek için daha da umutlandırdığını söyledi.

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 4-1 kazanılan Konyaspor maçında sergilenen futbolun kendilerini gelecek için daha da umutlandırdığını söyledi.
     Polat, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ''Alınan 3 puan ve atılan 4 gol sevindirici. Yalnız maçları artık gol yemeden tamamlamamız lazım'' dedi.
     Karşılaşmanın ilk yarısında sergilenen futbolu beğendiğini söyleyemeyeceğini kaydeden Polat, ''İkinci yarı ise futbolcularımız ve dolayısıyla seyirciler maçtan zevk aldı. Galatasaray takım olma yolunda devam ediyor. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Çok daha iyi olacağız'' diye konuştu.
     Polat, sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Belözoğlu'nun yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine, ''Biz o konuyu kapattık ve Emre'yi unuttuk. Kendi yolunu çizdi. Allah yolunu açık etsin'' derken, Lincoln'ün yükselen form grafiğiyle ilgili soruya da, ''Lincoln sakat olmayınca futbol, şov, performans ve sonuç adına ortaya çok şey koyabiliyor. Daha dün kendisine sorduğumda henüz istediği düzeyde olmadığını söyledi. Bir de o düzeye geldiğinde herhalde çok güzel şeyler izleyeceğiz'' yanıtını verdi.
     Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu da karşılaşmada verilen bazı hakem kararlarının hatalı olduğuna inandıklarını söyledi.
     Özellikle ikinci yarıda Lincoln'un attığı golde ofsayt olduğu şeklinde kendisine telefonla çok sayıda mesaj geldiğini anlatan Kuntoğlu, ''Bir şey söylemek istemiyorum. Hakem görmemiş olabilir. Ama Anadolu kulüpleri çok zor şartlarda ayakta duruyorlar ve sahaya çıkıyorlar. Verilen kararlarda daha dikkatli olunmalı ve emekler boşa gitmemeli'' diye konuştu.
     Kuntoğlu ayrıca Konyaspor'da 3'er yıllık 3 dönemden 9 yıl daha başkanlık yapmak istediğini söylerken, 3 yıl içinde Konyaspor'u Avrupa kupalarına taşıyamamaları halinde bu göreve devam etmeyeceğini kaydetti.

Bu haber 445 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,083 µs