En Sıcak Konular

SERVET: OYUN SİSTEMİNİ BEĞENMEME GİBİ BİR LÜKSÜM OLAMAZ

24 Eylül 2008 15:27 tsi
SERVET: OYUN SİSTEMİNİ BEĞENMEME GİBİ BİR LÜKSÜM OLAMAZ Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Servet Çetin, teknik direktör Michael Skibbe'nin oyun sistemini beğenmeme gibi bir lüksünün olamayacağını söyledi.

İSTANBUL - Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Servet Çetin, teknik direktör Michael Skibbe'nin oyun sistemini beğenmeme gibi bir lüksünün olamayacağını söyledi.
     Servet, Galatasaray Store'da düzenlenen imza gününde sarı-kırmızılı taraftarlara imza dağıttı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan tecrübeli oyuncu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendisine açıklamalarının ardından konuşma yasağı gelmediğini belirterek, ''Benim söylediklerimi gerçekten insanlar istedikleri gibi çevirip, istedikleri gibi yazıyorlar. Benim söylediklerim farklı, anlatılan, yazılanlar farklı şeyler. Benim söylediğim, takımda 12 sakatımız var ve hepsi ilk 11'de oynayacak futbolcular. 'Servet oyun sistemini beğenmiyor' gibi haberler çıktı, benim böyle bir lüksüm olamaz. Zaten hoca elinde bulunan kadronun en iyisini çıkartmaya çalışıyor. Takım olarak savunmada sıkıntılarımız zaaflarımız var. Bu da gayet normal. Ben bunu açıkça söylüyorum. Söylemeyebilirim de (çok iyiyiz harika oynuyoruz) da diyebilirim. Savunmada bir şekilde aksaklık var. İnsanlar istediği gibi yazıyorlar, benim tek alındığım konu bu'' diye konuştu.
     Maçlarda sık sık ileri çıkmasının eleştirildiği hatırlatılan Servet, bugüne kadar hiçbir teknik direktörün kendisine ''İleri çıkma, yerini boşaltma'' diye bir şey söylemediğini dile getirdi.
     Sistem itibariyle çok ofansif oynadıkları için zaman zaman sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Servet, ''Dönüşlerimiz geç olduğu zaman, savunma oyuncuları sıkıntı yaşar. Bu her takımda böyle olur. Eksiklerimiz de bizi etkiliyor. Defansif orta saha oyuncularımızın hemen hemen hepsi sakat, bunun da sıkıntısını duyuyoruz'' dedi.

Bu haber 407 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,293 µs