En Sıcak Konular

FIRAT-KILIÇDAROĞLU TARTIŞMASI MECLİS BASIN TOPLANTI SALONUNDA

24 Eylül 2008 16:26 tsi
FIRAT-KILIÇDAROĞLU TARTIŞMASI MECLİS BASIN TOPLANTI SALONUNDA AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun, gazeteci Uğur Dündar yönetiminde yapacakları tartışma, yarın saat 14.30'da Meclis Basın Toplantı Salonunda gerçekleşecek.

ANKARA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun, gazeteci Uğur Dündar yönetiminde yapacakları tartışma, yarın saat 14.30'da Meclis Basın Toplantı Salonunda gerçekleşecek.
     TBMM Genel Sekreteri Ali Osman Koca, yasamadan sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Araç, Kanunlar ve Kararlar Dairesi Başkanı Gündüz Dinçer ve İletişim Daire Başkanı Feridun Keşir'le birlikte TBMM Ana Binadaki Basın Toplantı Salonunda incelemelerde bulundu.
     Genel Sekreter Koca, CHP'nin tartışma yeri için Divan Salonunu talep ettiğine ilişkin bir soru üzerine, ''Mecliste basın toplantısı yapılacak yer belli. Tüm basın toplantıları düzenleniyor. Milletvekillerinin burada basın toplantısı düzenlediklerini siz daha iyi biliyorsunuz. CHP, bizden Divan Salonunu talep etmedi'' dedi.
     ''Herhangi bir özel önlem alınmayacak, her zaman ki gibi...'' diyen Koca, bazı gazetecilerin ''Basın Toplantı Salonunun dar olduğu'' şeklindeki sözlerini karşılıksız bıraktı.
     Salonu inceleme amaçlarının sorulması üzerine de Koca, ''Sadece 'duruma bakalım' dedik, baktık ki herkes burada. Yarına hazır'' diye konuştu.
     AK Parti'li Fırat ile CHP'li Kılıçdaroğlu, bir değişiklik olmaması halinde, yarın saat 14.30'da Meclis Basın Toplantı Salonunda Uğur Dündar'ın yöneteceği tartışma programında bir araya gelecek. Programı, tüm basın mensupları takip edip, canlı yayınlayabilecekler.

TOPTAN KILIÇDAROĞLU VE FIRAT İLE GÖRÜŞECEK

     TBMM Başkanı Köksal Toptan, yarın CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile görüşecek.
     Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'ne gelişinde, TBMM Başkanı Toptan'ın görüşme davetinde bulunduğunu, kendisinin de bu daveti kabul ettiğini belirtti. Kılıçdaroğlu, Fırat ile TBMM'de gerçekleştireceği tartışmaya ilişkin soruya ''Bu toplantı olacak'' yanıtını verdi.
     Bu arada, Toptan'ın Fırat'ı da görüşmeye çağırdığı belirtildi. Görüşmenin yarın saat saat 14.00'de yapılacağı öğrenildi.



Bu haber 391 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,753 µs