En Sıcak Konular

ARAGONES: FENEBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPIP, FUTBOLU BIRAKACAĞIM

24 Eylül 2008 13:09 tsi
 ARAGONES: FENEBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPIP, FUTBOLU BIRAKACAĞIM Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, As gazetesinde yayımlanan bugünkü demecinde, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapıp futbolu bırakacağım" dedi.

MADRİD - Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, As gazetesinde yayımlanan bugünkü demecinde, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapıp futbolu bırakacağım" dedi.
     Fenerbahçe ile olan 2 yıllık sözleşmesini dolduracağını belirten Aragones, "Türkiye'deki dönemimi tamamladıktan sonra benim fikrim futbolu bırakmak, ama önce Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak istiyorum. Türk takımının bana tanıdığı şansı kabul ettim. Bana gösterdikleri güven için teşekkür ediyorum ve buna bir şampiyonlukla cevap vermek istiyorum. Kariyerim için mükemmel bir broş olur ve bunu elde etmek için inancım var" değerlendirmesinde bulundu.
     Aragones, şu anda sadece sakat olan 6 futbolcusunun bir an önce iyileşmesini umduğunu belirterek, "Uyum ve iletişim sorunlarından kaynaklanan karmaşık bir başlangıcın ardından Türk liginde ve Şampiyonlar Ligi'nde hızlı bir şekilde toparlanacağımıza güvenim tam" ifadelerini kullandı.
     İspanyol teknik adam, "katılmak çok güzel" diye nitelendirdiği Şampiyonlar Ligi'nde sakatlıkların giderilmesinden sonra takımının yükselişe geçeceğini savundu.
     Öte yandan, İspanya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Vicente Del Bosque, Luis Aragones ile ilgili sorulan bir soru üzerine, "Luis'e saygı gösteriyorum ve elde ettiği başarıları da takdirle karşılıyorum" şeklinde konuştu.
     Del Bosque, Türkiye ile birlikte aynı grupta oldukları Dünya Kupası elemeleri için de "Turu geçmek çok karışık olacak. Belçika şimdiden bir uyarı verdi ve Türkiye de çok zor bir rakip. Ermenistan ve Bosna Hersek ile deplasmanda oynamak kolay olmayacak" dedi.

Bu haber 406 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,012 µs