En Sıcak Konular

BOBO: ÖNEMLİ OLAN KİMİN GOL ATTIĞI DEĞİL, KAZANMAMIZ

23 Eylül 2008 15:37 tsi
BOBO: ÖNEMLİ OLAN KİMİN GOL ATTIĞI DEĞİL, KAZANMAMIZ Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Bobo, takımda kimin gol attığının değil, kazanmalarının önemli olduğunu söyledi.

İSTANBUL - Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Bobo, takımda kimin gol attığının değil, kazanmalarının önemli olduğunu söyledi.
     Lotto firmasının Polat Renaissance Oteli'ndeki organizasyonuna katılan Brezilyalı futbolcu, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
     Bobo, gol atmasıyla ilgili bir soruya, ''Önemli olan kimin gol attığı değil, kazanmamız. Takımımız kazandıktan sonra ben veya başka bir arkadaşımız gol atmış fark etmez'' dedi.
     Takım olarak iyi oynadıklarını ifade eden Bobo, şu an lider olmalarıyla ilgili bir soru üzerine ise, ''Henüz ligin başındayız. Yavaş yavaş ilerlememiz lazım. Özellikle evimizdeki maçlar çok önemli. İçerde oynadığımız maçlarda puan kaybetmemeliyiz. Liderliği devam ettirip, böyle de tamamlamak istiyoruz'' diye konuştu.
     Takımda 8 yabancı oyuncunun bulunduğunun ve bu nedenle 2'sinin yedek oturacağının hatırlatılması üzerine de Bobo, ''Hiçbir futbolcunun kontratında 11'de oynar' diye bir şey yazmaz. Benimkinde de yazmıyor. Bu sorun değil'' şeklinde konuştu.
     Tek forvet mi, çift forvet mi oynamanın kendisi için iyi olduğunun sorulması üzerine Brezilyalı futbolcu, bu konuda teknik direktörün kararına saygı duyulması gerektiğini ifade etti.
     UEFA Kupası 1. turunda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla yapacakları rövanş maçıyla ilgili olarak da Bobo, ''İlk maçı 1-0 kazandık, ama çok zor oldu. Rövanş maçı da zor geçecek, ama biz turu geçmek istiyoruz'' dedi.
     Bobo, daha sonra Lotto'nun düzenlediği bir organizasyonda Venedik tatili ödülünü kazanan Bülent Karaaslan'a ödülünü verdi.

Bu haber 425 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,058 µs