En Sıcak Konular

FIRAT: KILIÇDAROĞLU'NU BİR KEZ DAHA MÜFTERİ İLAN EDİYORUM

23 Eylül 2008 16:37 tsi
FIRAT: KILIÇDAROĞLU'NU BİR KEZ DAHA MÜFTERİ İLAN EDİYORUM Fırat, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu ile aralarında geçen tartışmaları hatırlatarak, bir televizyon kanalında iddiaları tartışma çağrısında bulundu.

ANKARA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu'nu iddialarıyla ilgili bir televizyon kanalında tartışmaya çağırarak, ''Ne zaman hangi TV kanalında istiyorsa, yeniden bir araya gelebileceğimizi ve konuyu tartışabileceğimi söyledim. Ancak halen bir resmi cevap almamakla beraber 'İpe un serme' ihtiyacında olduğunu duydum'' dedi.
     Fırat, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu ile aralarında geçen tartışmaları hatırlatarak, bir televizyon kanalında iddiaları tartışma çağrısında bulundu.
     Fırat, Kılıçdaroğlu'nun, kendisini ''Meclis'te basın toplantısı düzenlemeye davet ettiğini'' hatırlatarak, şunları kaydetti:
     ''Ne zaman hangi TV kanalında istiyorsa, yeniden bir araya gelebileceğimizi ve konuyu tartışabileceğimi söyledim. Ancak, halen bir resmi cevap almamakla beraber 'İpe un serme' ihtiyacında olduğunu duydum. TBMM'de basın toplantısı yapacakmışız, beyefendi ile burada kozumuzu paylaşacakmışız. Bu aptalca bir şey, bu kaçmanın başka bir adı, bu korkaklık, dolayısıyla burada Sayın Kılıçdaroğlu'nu bir kez daha müfteri olarak ilan ediyorum. Bundan sonra Sayın Kılıçdaroğlu soyadını kullanmayacağım. Bundan sonra Bay müfteri dediğim zaman Türk halkı eski adı Sayın Kılıçdaroğlu'nu andığımı bilecektir. Bay müfteri dediğimde bu şekilde anlamanızı rica ediyorum.''
     Kendisinin hukukçu olduğunu belirten Fırat, iddialarla ilgili kesin deliller ve mahkeme kararı olmadan bu konularda itirazda bulunmayacağını söyledi.
     Fırat, şöyle devam etti:
     ''Şimdi Bay müfteriyi bir kez daha davet ediyorum. Daha evvelki basın toplantısında sizlerin huzurunda söylediği gibi benim istediğim bir televizyon kanalında benimle tartışmaya ve bana bu belgeleri vermeye söz vermişti. Ben öyle bir çağrı yapmıyorum. Ben şöyle bir çağrı yapıyorum; Hangi televizyon kanalında iddiada bulundu ise hangi moderatörün başkanlığında oldu ise aynı moderatörün başkanlığı altında ama istiyorsa bu bir stüdyo da olabilir. Yine sizlerin tamamını çağırarak ama halkın bizi izlemesini sağlayarak bu tartışmaya çağırıyorum. Gelmediği takdirde müfteridir. Başka kelime söylemek istemiyorum. Nokta nokta nokta. Onu siz de doldurabilirsiniz, onu bu halk da dolduracaktır.''
     Fırat, bu konuda herhangi bir belge ve detay istendiğinde basın mensuplarına bunların sunulacağını bildirdi.
     Kılıçdaroğlu'na ''Ne olursun kaçma, gel'' diye seslenen Fırat, '' Ama patronundan mı izin alacaksın, efendinden mi izin alacaksın onu al. Ama korkma bir şey olmaz. Çok çok zaten adın müfteriye çıkmıştır. Ama söz veriyorum, senden istifa talebinde bulunmayacağım. İspata da lüzum yok, ama şüphe uyandıracak bir delil sunarsan, namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum ki milletvekilliğinden istifa edeceğim ve siyasetin adını ağzıma almayacağım. Bu kadar açık ve kesin bir talebi tahmin ediyorum ki bir siyasetçiden duymak pek kolay olmasa gerek'' dedi.

Bu haber 440 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,380 µs