En Sıcak Konular

DENİZLİSPOR: 0 - TRABZONSPOR: 1

19 Eylül 2008 23:23 tsi
DENİZLİSPOR: 0 - TRABZONSPOR: 1 Turkcell Süper Lig'de Denizlispor ile Trabzonspor arasındaki karşılaşmayı,Bordo Mavili ekip 1-0 kazandı.

DENİZLİ - Turkcell Süper Lig'de Denizlispor ile Trabzonspor arasındaki karşılaşmayı,Bordo Mavili ekip 1-0 kazandı.
     Karşılaşmaya iki ekip de kontrollü başladı. Trabzonspor oyunu kendi sahasında kurmaya çalışırken, ilk dakikalarda rakip yarı sahada daha çok topla oynama fırsatı bulan Denizlispor, hücumda istediği pozisyonları yakalayamadı.
     16. dakikada Denizlispor'un sol kanattan kazandığı köşe vuruşunu kullanan Tomas Abraham'ın ceza sahasına gönderdiği ortada Tayfun, Kratochvil'den önce topu kornere gönderdi.
     36. dakikada gelişen Trabzonspor atağında, Umut ceza alanı dışındaki Selçuk'a pasını aktardı. Selçuk'un yerden sert vuruşunda kaleci Cenk topu kontrol etti.
     39. dakikada Egemen'in ceza alanı dışında vurduğu sert şutta, meşin yuvarlak kalenin üzerinden auta çıktı.
    
     -İKİNCİ YARI-
    
     Karşılaşmanın ikinci yarısına Trabzonspor golle başladı. 49. dakikada sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda, Selçuk'un ceza alanına ortaladığı topu Gökhan kafa vuruşuyla ağlara gönderdi: 1-0.
     63. dakikada ceza alanı dışında topla buluşan Isaac'in vuruşunda, araya giren Süleyman topu kornere attı.
     65. dakikada gelişen Denizlispor atağında, Roberts'in ceza alanı dışından sert vuruşunda meşin yuvarlak, kalenin üzerinden auta çıktı.
     72. dakikada sol kanattan topu getiren Çağlar'ın ortasında, İzzet ceza alanı içinde meşin yuvarlağı kontrol edemedi. Trabzonsporlu savunma oyuncuları pozisyonu uzaklaştırdı.
     84. dakikada sağ kanattan gelişen Denizlispor atağında, Süleyman'ın pasıyla buluşan İzzet'in vuruşunda, top üstten auta gitti.
     Trabzonspor, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.
    
     Stat: Atatürk
     Hakemler: Özgüç Türkalp xx, Muhittin Gürses xx, Neşet Merdin xx
     Denizlispor: Cenk xx, Süleyman xx, Kratochvil xx, Couto xx, Tomas Abraham xx, Fatih xx, Braga x (Dk. 58 Murat x), Çağlar xx, Lietava xx (Dk. 67 İzzet x), İsmail xx (Dk. 76 Musa x), Roberts xx
     Trabzonspor: Tolga xx, Serkan x (Dk. 46 Isaac xx), Song xx, Egemen xx, Cale xx, Hüseyin xx, Selçuk xx, Colman xx (Dk. 90 Ceyhun ?), Tayfun xx, Umut x, Gökhan xx (Dk. 84 Ferhat x)
     Gol: Dk. 49 Gökhan (Trabzonspor)
     Sarı kartlar: Dk. 88 Süleyman (Denizlispor), Dk. 58 Egemen, Dk. 85 Umut (Trabzonspor)

LİGE RENK KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

     Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, ''Takımım lige renk ve heyecan katmaya devam edecektir'' dedi.
     Yalçın, maçtan sonra yaptığı açıklamada, çok güzel bir karşılaşma izlettirdiklerini belirterek, Trabzonspor'un klas futbolculardan kurulu bir şampiyon adayı olduğunu, mütevazı kadrolarıyla iyi mücadele ettiklerini söyledi.
     Trabzonspor'un oyun alanlarını tıkadıklarını ve hızlı hücumlarla sonuca ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü:
     ''Oyuna 4 forvetle başladık. Oyunu güzelleştirmek için elimizden geleni yaptık. Ama hakem Özgüç Türkalp'i geçemedik. Yüzde yüz bir penaltımızı vermedi ve arkadaşımıza sarı kart gösterdi. Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında hakem hataları yaşadık. Genç, güzel bir kadromuz var ama bugün talihsiz bir gol yedik. Futbolcularımdan umutluyum. Takımım lige renk ve heyecan katmaya devam edecektir.''
     -TRABZONSPOR CEPHESİ-
     Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise sahada iki farklı Trabzonspor izlettirdiklerini, ilk yarıda özellikle iyi savunma yapan, takımın hücum gücünü kontrol eden bir görüntü ortaya koyduklarını kaydetti.
     Yanal, şöyle devam etti:
     ''İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle ofansif olarak daha farklı bir kimlik ortaya koyduk. Kazanan bir takımız ve kazandıkça kendimize güvenimiz gelecek. Kazanmamız bizim için çok önemliydi. İyi savunma yapıyoruz ancak ofansif yönünü arttırmak ve daha kaliteli hale getirmemiz gerekiyor. Takım savunmasını sonuca ulaştırmamız gerekiyor. Trabzonspor'u hedeflerine taşımak istiyoruz. Denizlispor diri bir takım, bugün mücadelesini son dakikaya kadar ortaya koydu.''



Bu haber 440 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,355 µs