En Sıcak Konular

FENERBAHÇE'DE HEDEF 3 PUAN

19 Eylül 2008 15:11 tsi
FENERBAHÇE'DE HEDEF 3 PUAN Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek Fenerbahçe, 3 puanı hedefliyor.

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek Fenerbahçe, 3 puanı hedefliyor.
     Turkcell Süper Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde üst üste yaptığı son iki maçta da yenilen sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği karşısında kazanarak, moral bulmak istiyor.
     Lige Gaziantepspor yenilgisiyle (1-0) başlayan, 2. haftada sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup eden sarı-lacivertliler, geçen hafta da Hacettepe deplasmanında 2-1 yenilmekten kurtulamadı.
     Hacettepe maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Volkan Demirel'in yerine yarınki mücadelede Fenerbahçe'nin kalesini Volkan Babacan koruyacak.
     Fenerbahçe formasıyla ligde ilk kez kaleye geçecek Volkan Babacan'ın, maç eksiği nedeniyle performansı merakla beklenirken, bu maçta Volkan'ın yedeği ise bir diğer genç isim Fehmi Mert Günok olacak.
     2007-2008 sezonunda Volkan Demirel ve Serdar Kulbilge ile (A) takım kadrosunda yer alan Volkan Babacan, Serdar'ın uzun süren sakatlığı nedeniyle 30 maçta 18 kişilik kadrolarda olmasına rağmen, ligde hiç forma şansı bulamadı. Volkan, geçen sezon sadece kupada 2 maçta Fenerbahçe kalesini korudu.
     Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde üst üste yaptığı Hacettepe ve Porto maçlarında forma giyemeyen Semih, Gençlerbirliği maçında da takımdaki yerini alamayacak.
     Sarı-lacivertli ekipte Semih'in yanı sıra, Porto maçında sakatlanan Josico ile tedavileri süren Edu, Deivid ve Vederson da yarınki mücadelede takımdaki yerini alamayacak.
     Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

FENERBAHÇE HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

      Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de yarın Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
     Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde, Samandıra'daki kamp merkezinde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertlilerin taktik çalışmalar yaptıkları bildirildi.
     Sarı-lacivertlilerin, ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından, pas çalışmaları ve dar alanda taktik antrenman ve şut çalışmaları yaptıkları kaydedildi.
     Futbolcuların akşam saatlerinde tesislerde biraraya gelerek, Gençlerbirliği maçı için kampa girecekleri belirtildi.
     Sol ayak bileğinde darbeye bağlı kısmi bağ incinmesi olan Semih'in, MR'ının çekildiği bildirildi.
     Semih'in yanı sıra, sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Josico'nun da antrenmana katılmadığı, Alex ve Edu'nun salonda çalıştığı belirtildi.
     Takımla birlikte antrenmana başlayan Deivid ve Vederson'un ise daha sonra takımdan ayrı kondisyoner eşliğinde saha kenarında koşu yaptıkları ifade edildi.

 ALEX: ZORLU BİR LİG İÇİN BU KADAR HATA FAZLA

     Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza, Turkcell Süper Lig'in ilk 3 haftasında kaybettikleri puanların çok fazla olduğunu belirterek, ''Zorlu bir lig için bu kadar hata fazla'' dedi.
     Brezilyalı futbolcu, Turkcell Süper Lig'de geçen hafta Hacettepe karşısında aldıkları mağlubiyet sonrası kendisine ait internet sitesi ''www.alex10.com.br''de yaptığı değerlendirmede, ''Turkcell Süper Lig'in üçüncü haftasında ikinci mağlubiyetimizi yaşadık. Zorlu bir lig için bu kadar hata fazla. Bu 6 puanı bundan sonraki deplasman maçlarında kaybedemeyiz. Doğru, ligin başındayız, telafi edebiliriz. Ama bundan sonra daha fazla hata yapmamalıyız. Çünkü biz şampiyonluk için yarışan bir takımız'' şeklinde ifadeler kullandı.

 



Bu haber 402 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,649 µs