En Sıcak Konular

SAĞLAM: GOL YEMEDEN KAZANMAK BİZİM İÇİN BİR AVANTAJ

18 Eylül 2008 23:36 tsi
SAĞLAM: GOL YEMEDEN KAZANMAK BİZİM İÇİN BİR AVANTAJ Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Metalist Kharkiv ile oynadıkları UEFA Kupası 1. tur ilk maçını gol yemeden kazanmalarının, kendilerine ikinci maç öncesi bir avantaj sağladığını söyledi.

İSTANBUL - Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Metalist Kharkiv ile oynadıkları UEFA Kupası 1. tur ilk maçını gol yemeden kazanmalarının, kendilerine ikinci maç öncesi bir avantaj sağladığını söyledi.
     Ertuğrul Sağlam, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, çok koşan, mücadele eden iyi bir ekiple oynadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
     ''Zor bir maç olacağını biliyorduk. Bu karşılaşmalarda ilk maçınızı kendi sahanızda oynuyorsanız, gol yemeden galip gelmelisiniz. Bugün tek golde kaldık. Daha fazla goller de atabilirdik, rakip de atabilirdi. Gol yemeden kazanmak bizim için avantaj. Onlar, sahalarında gol atmak ve kazanmak zorundalar, bu da işimizi kolaylaştırabilir. İkinci maçta bizi zor bir atmosfer ve güçlü bir takım bekliyor. İyi hazırlanıp turu geçmek istiyoruz.''
     Taraftarların takımlarına elinden geldiğince destek olduğunu ifade eden Sağlam, ''Tribünlerin dolmasını bekliyorduk. İnşallah gruptaki maçlarda doldururlar'' dedi.
     Metalist Kharkiv Teknik Direktörü Myron Markevych, bu akşam iyi bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, ''Beşiktaş burada 1-0 kazandı. Futbol öyle bir olaydır ki iyi oynarsınız, ama gol atamazsınız. Burada bize gol attılar, ama biz gücümüzü evimize sakladık. İkinci maçta gücümüzü ortaya koyacağız'' diye konuştu.

Bu haber 464 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,140 µs