En Sıcak Konular

TURİSTİK TESİSLERİN TANITIM FİLMİ KÜLTÜR BAKANLIĞI'NDAN

17 Eylül 2008 11:38 tsi
TURİSTİK TESİSLERİN TANITIM FİLMİ KÜLTÜR BAKANLIĞI'NDAN Turistin, Türkiye hakkında aradığı her şeyi "tek tık"la bulabildiği Kültür ve Turizm Bakanlığının resmi internet portalı "www.goturkey.com", turizm sektörüne tanıtım katkısı için harekete geçti.

ANKARA - Turistin, Türkiye hakkında aradığı her şeyi "tek tık"la bulabildiği Kültür ve Turizm Bakanlığının resmi internet portalı "www.goturkey.com", turizm sektörüne tanıtım katkısı için harekete geçti. Turistik tesislerin tanıtım filmlerini ücretsiz, "www.goturkey.com" çekecek.
     Yeni yüzü Hacettepe Üniversitesince hazırlanan ve işletilen Kültür ve Turizm Bakanlığının internet sitesi "goturkey.com", yeni bir tanıtım kampanyasına başladı. Sitenin Genel Yayın Yönetmeni Murat Yıldız, turistlerin, tarihi mirastan yıl boyunca yapılan etkinliklere, kültür ve yaşamdan güncel gelişmelere, Türkiye'ye dair her şeyi portalda bulabileceğini söyledi.
     Özel sektörle devleti bir araya getiren internet sitesinin, turizmcilere, tanıtım ve pazarlama için yepyeni bir "mecra oluşturduğunu" belirten Yıldız, pazarlama sayfalarında, alandaki tüm firmaların kendi tanıtımlarını yapabildiklerini bildirdi.
     İşletmelerin özellikleri ile video, fotoğraf ve satış noktalarına dair ayrıntılı bilgi ve görüntülerin portalda yayınlandığını anımsatan Yıldız, "Portalda video görüntüleriyle yer alacak turizm tesislerinin tanıtım filmlerinin ücretsiz çekimi projesine Antalya ve çevresinde başlandı. Tanıtım çekimleri Güney Ege, İstanbul, Ankara ve Kapadokya gibi önemli destinasyonlarda sürecek. Bu imkandan yararlanmak isteyen tesislerin goturkey.com portal yönetimi ile temasa geçmeleri yeterli olacak."

Bu haber 783 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,938 µs