En Sıcak Konular

SKİBBE: TURU GEÇMEK İÇİN AVANTAJLI BİR SKOR ALMAMIZ GEREK

17 Eylül 2008 21:05 tsi
SKİBBE: TURU GEÇMEK İÇİN AVANTAJLI BİR SKOR ALMAMIZ GEREK Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, UEFA Kupası 1. turunda Bellinzona ile yapacakları maçta hedeflerinin iyi bir sonuç almak olduğunu söyledi.

BASEL - Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, UEFA Kupası 1. turunda Bellinzona ile yapacakları maçta hedeflerinin iyi bir sonuç almak olduğunu söyledi.
     Michael Skibbe, maçın yapılacağı St. Jakob-Park Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Bellinzona maçının ilginç geçeceğine inandığını belirterek, ''Her şeyden önce, yarın Bellinzona karşısında turu geçmek için avantajlı bir skor almamız gerek. Çok sayıda eksiğimiz var ve sahada yine faklı bir takım görmek zorunda kalacağız ama amacımız iyi bir sonuç elde etmek'' dedi.
     Bellinzona maçına kadrodaki 12 oyuncudan yoksun olarak 17 kişilik bir kadroyla gelmeleriyle ilgili olarak, sıkıntı yaşamayacaklarına inandığını anlatan Skibbe, ''Büyük bir rahatlıkla söyleyebiliriz ki, hiçbir pozisyonda özel bir sorunumuz yok. Belki defansın sağında Hasan Şaş'ın da kart cezalısı olması nedeniyle yeni bir arkadaş görebilirsiniz. Bizim takımımızın içinde son derece tecrübeli oyuncular var ve her pozisyonda bu oyunculardan faydalanabileceğiz'' ifadesini kullandı.
     Alman çalıştırıcı, Bellinzona takımının Avrupa'da tecrübesiz olması nedeniyle yarınki maçın kolay geçeceği düşüncesi yaratılmasından şikayet etti.
     Kendisinin rakibi kesinlikle hafife almadığını söyleyen Skibbe, ''Ben kolay maç olacağını düşünmüyorum. Yarınki maç bizim için son derece zorlu olarak görülmesi gereken bir maçtır'' diye konuştu.

GALATASARAY, BELLİNZONA MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

     Galatasaray, İsviçre'nin Bellinzona takımıyla yarın yapacağı UEFA Kupası 1. tur ilk maçının hazırlıklarını tamamladı.
     St. Jakob-Park Stadı'nda teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutuldu.
     Antrenmanın başında Skibbe futbolcularını saha içinde toplayıp yaklaşık 5 dakikalık bir toplantı yaparken, daha sonra ısınma hareketlerine geçildi.
     Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile yönetim kurulu üyeleri Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ da antrenmanı izleyenler arasında yer aldı. Bu gruba daha sonra Bellinzona Kulübü Başkanı Gabriele Giuilini de katılırken, Giulini ile Polat'ın samimi sohbetleri de dikkat çekti.
     St. Jakob-Park Stadı'nda yarın (TSİ) 21.00'de Bellinzona ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da teknik direktör Michael Skibbe'nin, De Sanctis, Serkan, Meira, Servet, Volkan, Aydın, Ayhan, Lincoln, Kewell, Nonda ve Baros 11'ini sahaya sürmesi bekleniyor.



Bu haber 416 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,025 µs